Protipoplavna zaščita vrat FLOODGATE - STEBRNI SISTEM

Sistem stebričkov omogoča povezavo večjega števila protipoplavne zaščite vrat Floodgate, ki tvorijo stalno zaščito pred poplavami.

Sistem Floodgate je idealen za zaščito večjih odprtin, kot so garažna vrata, trgovski vhodi, tovarniška vrata ali celo dovozne poti.

Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Opis

Sistem vsebuje dva osnovna dela; modri, praškasto prevlečena jekleni pokončni stebriček, s težo približno 15 kg, in sivo nerjaveče jekleno sidro, na katero se stebriček namesti navpično.

Ko so sidrne plošče vgrajene, se lahko stebrički namestijo v nekaj minutah in so popolnoma odstranljivi, kar omogoča neoviran dostop v nepoplavnih pogojih.

Sidrišče je potrebno trajno vgraditi v tla, tako da bo njegova površina poravnana s površino. To lahko naredi pristojni vzdrževalec ali gradbenik. Na voljo so štirje vijaki za zaščito navojnih montažnih lukenj na sidrišču pred umazanijo in poškodbami, medtem ko stebriček ni nameščen.

Ko pride čas za namestitev sistema, preprosto odstranite zaščitne vijake za vijake iz sidrišča in stebriček pritrdite pokončno z uporabo pokrovčkov in priloženega ključa. Sedaj lahko protipoplavno steno Floodgate vgradite v položaj med stebričkom in steno ali med dva stebrička, odvisno od širine, ki jo potrebujemo zaščititi pred poplavami.

Prenesi katalog.pdf

Prenesi navodila za uporabo.pdf

Tehnične lastnosti
Video

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se