Protipoplavna pregrada WaterBull WBS-W20/50

WaterBull protipoplavna zaščita je izdelana iz visoko kvalitetnega UV stabilnega in na kemikalije odpornega PVC materiala, teže 680 gr/m2, dobavljiva premera 0,5 m in 0,2 m zaščite.

WaterBull protipoplavna zaščita uspešno nadomešča protipoplavne vreče. Postopek postavitve je enostaven, posamezne WaterBull zaščite razvijemo in s pomočjo vrtne cevi, potopne črpalke ali motorne gasilske črpalke napolnimo s poplavno vodo. Možno je tudi polnjenje vode iz vodovodnega sistema ali hidranta.

Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Opis

WaterBull protipoplavna zaščita je fleksibilna, saj jo lahko postavimo tudi okrog objektov ali ovir na terenu. WaterBull protipoplavna zaščita je pri dveh skupaj spojenih pregradah varen način zaščite pred naraslo vodo. Odlikuje jih visok torni koeficient, saj je primer teže polne dvojne pregrade višine zaščite premera 0,5 m in dolžine 10 m 4000 kg!

WaterBull protipoplavna zaščita je nepogrešljiva oprema za intervencijske enote kot so gasilci, civilna zaščita,…, saj jo lahko postavimo kjerkoli, brez upravnih dovoljenj med naravnimi nesrečami.

Serija WBS-W polnjenja z vodo.
Postopek postavitve je enostaven. Posamezne zaščite razvijemo in s pomočjo vrtne cevi, potopne črpalke ali motorne gasilske črpalke napolnimo s poplavno ali vodo iz vodovoda.

Zaščita se polni z vodo in ščiti do višine 0,2 oz. 0,5 m.

Prednosti:
- Nadomešča vreče s peskom
- Enostavna postavitev
- Ne zavzema veliko prostora ob skladiščenju
- 5 let garancije na material in spoje,
- Certificiran material
- Zaščita je nepogrešljiva oprema za intervencijske enote
- Postavitev in odstranitev cevi ne zahteva pomoči dodatnih ljudi, saj jo zaradi enostavnosti lahko postavi že ena sama oseba

Dodatne možnosti uporabe:
WaterBull lahko uporabimo tudi za zajezitev potoka v primeru odvzema požarne vode. WaterBull serija je vsestransko uporabna vodna pregrada in zagotavlja enostavno posredovanje tudi v primeru razlitja nevarnih snovi.

Tehnične lastnosti

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se