Slike za ozadje

Osvežite izgled vašega mobilnega telefona in prenosnega računalnika in si naložite eno od izjemno privlačnih slik za ozadje, ki jih najdete na naši spletni strani »Prosafe.si«. Slike za ozadje si lahko brezplačno in hitro, samo v dveh preprostih korakih, naložite na svojo mobilni telefon, prenosni ali namizni računalnik. Osvežite vaše naprave z kvalitetnimi in privlačnimi gasilsko reševalnimi motivi. 

Kvaliteten izbor slik 
Ko gre za ozadje vaše mobilne ali računalniške naprave je kvaliteta slike, ki jo želite nastaviti na zaslon zelo pomembna. Naše slike oziroma fotografije se prilagajajo dimenzijam vašega zaslona tako na mobilni napravi ali na prenosnem/ namiznem računalniku. Ne potrebujete dodatnega urejana slike, saj se fotografija, ki ste jo izbrali in si jo naložili na izbrano napravo samodejno prilagodi dimenzijam zaslona in tako ostane kvalitetna in v pravih dimenzijah in proporcih. Fotografije so obdelane tako, da prilagoditev dimenzije fotografije ne popači in ne pomeni izgubo kvalitete same fotografije. Vse slike za ozadje si lahko naložite popolnoma brezplačno. 

Privlačne slike z zanimivo tematiko 
Fotografije so posneli profesionalni fotografi in imajo izredno zanimivo gasilsko-reševalno tematiko. So prava izbira za vse navdušene gasilce, reševalce in za vse tiste, ki jih reševanje in gasilstvo zanimata tako na poklicni kot na ljubiteljski ravni. Tako v naši ponudbi slik najdete fotografije profesionalne torbe proizvajalca Elite Bags. Elite Bags je prispevalo tudi fotografijo priročne torbice za na pas. Za ljubitelje gasilskih cevi je zanimivo sliko prispevalo podjetje Tipsa, ki je vodilno na trgu pri proizvajanju gasilskih cevi. Hidravlične dvižne blazine Resqtec, ki podpirajo letalo so izredno zanimiv motiv in bojo navdušile vsakega ljubitelja orodja za tehnično posredovanje. Za ljubitelje helikopterjev in gasilskih vozil znamke Iturri imamo na voljo motiv za na vašo mobilno napravo in za vaš računalnik. Tudi gasilska enota iz Postojne je prispevala izredno privlačno fotografijo gasilskega vozila.

Izberite željeno fotografijo in si jo brezplačno naložite v samo eni potezi. Preprosto kliknite na ikono »prenesi sliko« in izbrana slika se bo samodejno naložila na vašo napravo. Nato izbrano fotografijo samo še nastavite za ozadje na vašem mobilniku ali računalniku in slika se bo samodejno prilagodila dimenzijam zaslona. Vaš mobilni telefon ali računalnik ima tako novo podobo v samo 2 korakih.Preberite več

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se