Prezračevalniki

Gasilski prezračevalniki Super Vac - Resqtec uporabljajo pozitiven ali negativen zračni tlak za odstranjevanje toplote in produktov, ki nastanejo pri izgorevanju konstrukcij in materialov na požarih. Delujejo na principu pozitivnega (PPV) ali negativnega zračnega prezračevanja (NPV) - lahko pa imajo tudi kombinacijo obojega. Širok izbor kakovostnih gasilskih prezračevalnikov Super Vac -Resqtec vam omogoča, da izberete pravi gasilski prezračevalnik, glede na želje in potrebe vaše gasilske enote. 

Super Vac - Resqtec NANO 
Gasilski prezračevalniki NANO so namenjeni za zračenje zelo ozkih prostorov. NANO sistemi so najmanjši med prezračevalniki, izdelani posebej za uporabo na manjših in ožjih prostorih. Uporabljajo tako negativni kot pozitivni zračni tlak. NANO ventilatorji so izjemno kompaktni in priročni, so izredno vzdržljivi in imajo dolgo življenjsko dobo zahvaljujoč kakovostnim materialom iz katerih so izdelani. Lahki za prenos na delovno območje so ti prezračevalniki na voljo s standardnim elektromotorjem ali elektromotorjem za nevarna območja.

Super Vac -Resqtec NPV 
NPV = Negative pressure ventilator. NPV sistem za sesanje dima uporablja negativni zračni tlak. So škatlaste oblike in se uporabljajo za izvlačenje dima na požariščih. NPV lahko premikate po prostoru glede na zračni tok in tako pospešite prezračevanje. Sesalni učinek nizko tlačnega sistema za hitro zračenje se najpogosteje uporablja na požarih 

Super Vac -Resqtec PPV
Pozitiven zračni tlak omogoča odstranjevanje toplote in manjših delcev, ki nastanejo kot produkt izgorevanja na požaru. Izbirate lahko med različnimi velikostmi gasilskih prezračevalnikov, tako da lahko izberete pravega glede na potrebe vaše gasilne enote. Prav tako obstajajo tudi različne možnosti za pogon. Izbirate lahko med prezračevalniki na električen ali bencinski pogon. Možnost pogona na vodno turbino pa je predvsem primerna za uporabo na eksplozivno nevarnih območjih. 

Baterijski Super Vac - Resqtec 
Popolnoma nov baterijski vprezračevalnik SUPER VAC s spremenljivo hitrostjo 16″/ 18", ki deluje z dvojnimi baterijami DEWALT® FLEXVOLT® / MILWAUKEE REDLITHIUM® HIGH OUTPUT®. Inovacija na področju zračenja, saj kvalitetna baterija pomeni optimalno delovanje.  Edinstven baterijski prezračevalnik, ki edini na trgu ponuja nagib za 180 stopinj.

Na voljo je tudi dodatna oprema, ki bo dopolnila in olajšala uporabo prezračevalnikov, tako na terenu kot tudi pri transportu in kasneje pri shrambi. Nosilni drog in obešala za shrambo prezračevalnih sistemov, ramenski trak za lažji transport in spiralna cev so del naše izredno kakovostne dodatne ponudbe za odlično delovanje gasilskih prezračevalnikov SUPER VAC.Preberite več

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se