Visokotlačni kompresorji

Visokotlačni kompresorji vodilnega proizvajalca med kompresorji Nardi so izjemno učinkoviti. Izdelani iz izjemno kakovostnih in vzdržljivih materialov so visokotlačni kompresorji številka ena v svetu kompresorjev. Visokotlačni kompresorji za dihalni zrak so nepogrešljiva oprema vsake gasilske in potapljaške enote. V naši ponudbi najdete različne kompresorje, vsem pa je skupna izjemna kakovost. 

Linija kompresorjev Pacific
Linija kompresorjev Pacific je lahko opremljena z električnim motorjem ali z bencinom oziroma dizelskim motorjem. Prenosni, zanesljivi kompresorji z odličnimi karakteristikami. Polnjenje s kompresorjem Nardi lahko izvajate tudi tam, kjer električna energija ni na voljo. Polnjenje jeklenk z dihalnim zrakom za uporabo gasilcev ali potapljačev s pomočjo Nardi kompresorjev polnite lahko tudi tam, kjer so vremenski in drugi pogoji delovanja zelo ostri. 

Antibakterijski filter Nardi
Antibakterijski filter, ki ga lahko vstavite v vse visokotlačne kompresorje znamke Nardi vam omogoča, da jeklenke napolnite z popolnoma čistim, sterilnim zrakom. Antibakterijski filter iz stisnjenega zraka odstrani popolnoma vse bakterije in proizvede čist, sterilen zrak pod določenim tlakom, ki je popolnoma varen za dihanje. Filter je treba namestiti po fazi stiskanja (med kompresorjem in polnilno ploščo). Zaradi visoke temperature med stiskanjem in tega 0,1-mikronskega filtra zagotovimo sterilni, prečiščen zrak, brez vseh bakterij. 

Banka zraka in sistem hitrega polnjenja Nardi
Sodobna banka skupaj z visokotlačnim kompresorjem predstavlja integrirano enoto, ki nam omogoča izjemno hitro polnjenje tlačnih posod. Skupaj z vso potrebno dodatno opremo za kakovost dihalnega zraka banka zraka Nardi predstavlja najsodobnejši sistem polnjenja tlačnih posod. 

Dodatna ponudba 
V naši ponudbi najdete tudi kvalitetno ponudbo dodatne opreme, kot so varnostni in reducirni ventili, filtrirni sistemi, kondenzacijski sistemi, polnilne rampe, adapterji in kontrolne enote za oddaljen nadzor. Vsa dodatna ponudba je kakovostna, trpežna in izredno enostavna za uporabo. Z dodatno opremo lahko še nadgradite delovanje vašega kompresorja in tako dobite visoko učinkovito enoto za proizvajanje stisnjenega zraka, ki ustreza vsem vašim potrebam. 

Vsi visokotlačni kompresorji, ki jih boste našli na naši spletni strani so izredno kvalitetni, imajo dolgo življenjsko dobo, primerni so za delo v vseh pogojih in so nepogrešljiv del vsake gasilske in potapljaške enote. Ker je kakovost zraka izrednega pomena se na vsak sistem za proizvajanje dihalnega stisnjenega zraka lahko namesti tudi antibakterijski filter, ki prečisti dihalni zrak in ga naredi popolnoma sterilnega. 

Preberite več

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se