Hookah (Narghile) kompresorji

Hookah kompresor proizvajalca Nardi Compressori je majhen, zanesljiv in hitro pripravljen na uporabo. Visoko kvalitetna izdelava in inovativna tehnologija postavlja Hookah kompresor Nardi v sam vrh visoko zmogljivih kompresorjev za stiskanje zraka. Na voljo so različni tipi motorjev kompresorja, ki jih lahko napaja tudi baterija v avtu ali čolnu, kar pomeni da so Hookah kompresorji Nardi popolna izbira za vsakega uporabnika.

Enostavna uporaba kompresorja 
Hookah kompresor je enostaven za uporabo, največja prednost pa je, da je hitro pripravljen, Prav priročnost postavlja proizvajalca Nardi v sam vrh tehnologije na področju izdelave kompresorjev. Priporočen in kompakten a hkrati izjemno zmogljiv sistem za proizvajanje stisnjenega zraka vam je na voljo v naši izjemni ponudbi. Zaradi različnih variant baterij, ki so na voljo za dopolnitev kompresorja ga lahko uporabljate tudi na čolnu ali v avtu, saj kompresor lahko polne baterija, ki je nameščena na čolnu ali v avtu. Tako vam npr. kompresor omogoča dovajanje stisnjenega zraka, medtem ko čistite oziroma popravljate čoln na vodi. Izredna priročnost in vsestranska, enostavna uporaba odlikujejo vse kompresorje, ki jih boste našli v naši ponudbi. 
Stisnjen in čist dihalni zrak

Hookah Nardi sistemi za proizvajanje stisnjenega zraka proizvajajo stisnjen zrak do 10 barov, ki se lahko zniža na želeni tlak glede na potrebe uporabnika. Kompresor nato zrak filtrira skozi priloženi filter tako, da zrak filtrira skozi sito filtra z aktivnim ogljem in vam tako dovaja popolnoma čist zrak, varen za dihanje. Priložen regulator zmanjša tlak in skozi priključno cev, ki je nameščena na reducirnem filtru je zrak iz kompresorja pripravljen na dihanje. 

Dolga življenjska doba in minimalno vzdrževanje
Neverjetna tehnologija sistemov za stisnjen zrak Nardi Compressori, kjer je sistem za stiskanje zraka narejen tako, da ne uporablja olja predstavlja inovacijo na področju vzdrževanja kompresorjev. Bat namreč za stiskanje zraka ne potrebuje olja, kar pa pomeni, da je življenjska doba kompresorja neverjetno dolga, vzdrževanje pa skorajda ni potrebno. 

Rezervoarji
Rezervoarji so odlične, izjemno kvalitetne izdelave. Inovativni in tehnološko dovršeni postopki izdelave rezervoarjev Nardi sistemov za proizvajanje stisnjenega zraka  predstavljajo nov mejnik med kompresorji, saj so njihovi rezervoarji praktično neuničljivi.

Vse zgoraj naštete kvalitete najdete v naši ponudbi Hookah kompresorjev na naši spletni strani www.prosafe.si.Preberite več

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se