Medicinsko Dentalni kompresorji

Medicinsko dentalni kompresor proizvajalca Nardi Compressori je visoko kakovosten sistem za proizvajanje sterilnega stisnjenega zraka ki se uporablja v zobozdravstvenih ordinacijah. Široka ponudba medicinsko dentalnih kompresorjev Nardi Compressori, ki jo najdete na naši spletni strani vam omogoča, da si izberete ustrezen sistem za proizvajanje sterilnega stisnjenega zraka glede na vaše potrebe v zobozdravstveni dejavnosti. 

Visoka kakovost linije Medical
Linija Medical kompresorjev Nardi Compressori predstavlja visoko kakovostne dentalne kompresorje za zdravstvene in zobozdravstvene ordinacije ter tudi za laboratorijske analize, kjer je zahtevana visoka čistost zraka. Dentalni kompresor proizvaja tlak v razponu od 0 do 10 bara. Ker vsak dentalni sistem za stisnjen zrak  deluje brez olja skoraj ne potrebujejo vzdrževanja in imajo izjemno dolgo življenjsko dobo. Kakovost linije medicinsko dentalnih sistemov za proizvodnjo stisnjenega zraka pomeni tehnološko izpopolnjenost in odličen pretok in sterilnost. Medicinsko dentalni sistem za proizvajanje sterilnega stisnjenega zraka je primeren tako za dentalne ordinacije kot tudi za laboratorije, kjer je potreba po sterilnem, prečiščenem zraku izredno pomembna. 

Lastnosti medicinsko dentalnih kompresorjev linije Medical 
Vsi sistemi za proizvodnjo stisnjenega zraka so opremljeni z ohišjem iz litega aluminija, so lahki in kompaktni ter opremljeni z edinstvenim sistemom pogonskih osi za popolno ravnovesje delovanja. Vse sestavne komponente so toplotno obdelane, da zagotovijo dolgo življenjsko dobo, napredna tehnologija stiskanja pa vam omogoča izredno kakovost zraka. Ventili na kompresorju so iz nerjavečega jekla in vsi rezervoarji so opremljeni z ročaji in kolesi za lažji transport. Zanesljivi električni motorji zagotavljajo konstantno delovanje, kompresor pa lahko dobite tudi v kompletu z avtomatskim sušilnikom zraka. 

Izredna zmogljivost
Glede na potrebe vaše dentalne ordinacije vam široka ponudba medicinsko dentalnih kompresorjev omogoča, da izberete pravi sistem za stisnjen zrak glede na vaše potrebe in zahteve. V ponudbi imamo tako manjše kot tudi večje in zmogljivejše sisteme ki omogočajo priklop tudi do 5 enot. Zmogljivejši sistem linije Medical Nardi Compressori za priklop do 5 enot je narejen tako, da ne glede na število priklopljenih naprav ne izgubi na delovni moči, saj avtomatično regulira delovanje motorja. Sistem deluje neodvisno in avtomatično regulira delovanje motorja ne glede na število priklopljenih naprav.

Dentalni kompresor je nepogrešljiv del opreme vsake zobozdravniške ordinacije, pravega za vašo dentalno ordinacijo lahko najdete na naši spletni strani.Preberite več

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se