CNG kompresorji

CNG linija kompresorjev proizvajalca Nardi Compressori so Atex odobreni. CNG kompresor lahko stisne zemeljski plin (CNG) ali bioplin- biometan. CNG kompresor Nardi Compressori ima nizkotlačni vod, ki plin neposredno sesa iz domače  ali industrijske uporabe, nato pa plin shrani v poseben rezervoar ali pa neposredno polni avtomobile preko posebne cevi. Možnost shrambe stisnjenega plina v posebnih rezervoarjih pomeni varčno uporabo kompresorja.

Vsestranska uporaba CNG kompresorja
Zahvaljujoč prefinjenemu sistemu ventilov je CNG kompresor izjemno varen in zanesljiv. Zmogljivost sistema za proizvajanje stisnjenega plina CNG je neverjetna, saj hkrati lahko priklopimo do osem vozil. Kompresor lahko plin shrani v posebne rezervoarje ali direktno polni avtomobile preko posebnih cevi. 

Kakovostno izdelani rezervoarji predstavljajo ekološki vidik delovanja kompresorja
Priročnost polnilne postaje doma ali v podjetju, ki omogoča, da se vozila ali rezervoarji polnijo ponoči je izjemna. Polnilna postaja CNG sistema za proizvajanje stisnjenega plina proizvajalca Nardi Compressori tako omogoča, da prihranimo čas in zmanjšamo škodljivi učinek na okolje na minimum. Ker izjemno kakovosten in zanesljiv rezervoar kompresorja omogoča polnitev tudi ponoči vam prihrani ogromno časa in zmanjšuje negativni vpliv na okolje. 

Varnost je vedno na prvem mestu
Vsi CNG kompresorji so Atex odobreni, z visoko učinkovitim mehanskim in elektronskim varovanjem, ki občutno zmanjšuje možnost nesreče. Nadzorna programska oprema, ki je vgrajena v vsak kompresor CNG je posebej zasnovana za varno in enostavno uporabo.  Elektronski krmilnik in skupek alarmov, ki opozarjajo na morebitne poškodbe ali uhajanje plinov so nameščeni tudi zunaj sistema za proizvajanje stisnjenega plina, kar pomeni, da nam javijo poškodbo tudi v primeru zloma cevi. Varni in zanesljivi ter enostavni za uporabo sodijo sistemi za proizvajanje stisnjenega CNG plina Nardi Compressori v sam vrh neverjetno zmogljivih  CNG kompresorjev.

Ekološko delovanje CNG kompresorjev
Izpust nečistoč poteka skozi zadnji odzračevalni ventil, z možnostjo vračanja plinov med praznjenjem. Prav tako polnitev v poseben rezervoar ali direktno v do osem avtomobilov pomeni učinkovito delovanje, pri katerem so škodljivi učinki na okolje zmanjšani na minimum. Kvaliteta in dolga življenjska doba rezervoarjev pomeni nizke stroške vzdrževanja in dolgo delovno dobo kompresorja. 

Izjemno ponudbo CNG kompresorjev vodilnega proizvajalca sistemov za proizvajanje stisnjenega zraka ali plina Nardi Compressori najdete na naši spletni strani. V naši ponudbi boste našli pravi kompresor za vaše želje in potrebe tako za domače kot tudi delovno okolje. 

 

Preberite več

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se