Paintball kompresorji

Kompresor za paintball proizvajalca Nardi Compressori je majhen a izredno zmogljiv. Uporablja se za polnjenje manjših jeklenk. Velika zmogljivost in lahek transport odlikujeta najmanjši kompresor proizvajalca Nardi Compressori. Vsi kompresorji, ki jih najdete v naši široki ponudbi sistemov za proizvodnjo stisnjenega zraka ali plina so rezultat dolgoletnih raziskav in testiranj in ponujajo optimalno rešitev za vsako situacijo, kjer je stisnjen zrak ključnega pomena, pa naj bo to šport in rekreacija (paintball, potapljanje), medicinske potrebe (dentalne ordinacije), zaščita in reševanje (gasilci in reševalci potapljači) ali industrija (CNG kompresorji za stiskanje plina).

Majhna velikost, velika zmogljivost, lahek transport
Manjši sistemi za stiskanje zraka, ki jih po navadi uporabljamo na terenu, morajo biti vzdržljivi in primerni za delo v vsakem okolju in vremenskih razmerah. Enostavna in hitra uporaba je ključnega pomena. Prevoz paintball kompresorja je enostaven, prav tako kompresor ne zavzame veliko prostora. Ker se sistem za proizvajanje stisnjenega zraka pri paintballu pogosto uporablja na prostem in na težko dostopnih območjih je njegova robustnost in dolga življenjska doba ključnega pomena, prav tako mora biti kompresor vzdržljiv in odporen. 

Polnjenje paintball kompresorja glede na potrebe uporabe
Na voljo sta dva modela kompresorjev za paintball: električni model Atlantic P in pa model z bencinskim motorjem Atlantic G. Pomembno je, da vnaprej veste kje in kako boste uporabljali sistem za proizvajanje stiskanega zraka Nardi Compressori in glede na to tudi izberete kompresor z ustreznim motorjem. Oba modela sta kvalitetna in zanesljiva v vseh vremenskih pogojih. Obe varianti kompresorja sta priročni in lahki za transport zahvaljujoč ojačanim ročajem ob strani kompresorja, ki omogočajo hiter transport. 

Kvaliteta zagotovljena
Proizvajalec sistemov za stiskan zrak Nardi Compressori je inovativno podjetje, ki konstantno razvija nove možnosti na področju uporabe stiskane zraka tako v rekreativne kot tudi v službene namene, v namene reševanja in zaščite. Paintball kompresor je le en od mnogih kakovostnih proizvodov podjetja Nardi Compressori. Visoka kakovost, učinkovitost, inovativnost, nenehna testiranja in izboljšave izdelkov so postavile podjetje Nardi v sam vrh proizvodnje kompresorjev. 

Vse kompresorje najdete na naši spletni strani www.prosafe.si, kjer so vam na voljo tudi podrobni opisi posameznega kompresorja in tehnični podatki vsakega sistema za proizvodnjo stisnjenega zraka. Te podatki vam omogočajo, da izberete pravi sistem za vaše potrebe in želje.Preberite več

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se