Gasilske cevi

Gasilske cevi so nepogrešljiv del vsake poklicne in prostovoljne gasilske enote. Gasilske cevi ločimo po njihovem namenu uporabe. V naši ponudbi najdete visokotlačne, tlačne in sesalne gasilske cevi. Visokotlačne imajo običajno delovni tlak 40 bar, tlačne pa 16 bar. Sesalne gasilske cevi se uporabljajo za sesanje vode iz različnih virov. Vse so sestavljene iz zunanjega in notranjega sloja. Notranjost je lahko prevlečena z PU filmom ali pa je gumirana. 

Visokotlačne cevi
Visokotlačna gasilska cev je namenjena za vsako gasilsko enoto, ki ima v svojem vozilu visokotlačno pumpo. Odporne na zunanje vplive in primerne za delo v ekstremnih razmerah so najboljša izbira vsake poklicne ali prostovoljne gasilske enote. Barve so različne, oznake pa so dobro vidne. Lahko izbirate med različnimi dolžinami. Dobavljive so z spojkami ali brez, glede na želje in potrebe kupca. 

Tlačne cevi
Tlačna gasilska cev ima delovni tlak 16 bar. Uporabljajo jih tako poklicne kot prostovoljne gasilske enote za gašenje požarov. Primerne so tudi za uporabo v industriji in kmetijstvu. Vsi cevni sistemi, ki jih najdete v naši ponudbi so odporni proti obrabi in imajo dolgo življenjsko dobo. Tlačni gasilske cevi so izdelane tako, da so izgube zaradi trenja nizke, da so lahke, fleksibilne in da zahtevajo minimalno vzdrževanje. So izjemno odporne na temperaturo in tako primerne za delo v vseh vremenskih razmerah. Večina ima temperaturno območje, v katerem je zagotovljeno optimalno delovanje, to je od -30 °C do +70 °C. Barve so različne, tako da jih lahko ločite med sabo, vse pa so opremljene tudi z vidnimi oznakami (tehnične podrobnosti). Lahko izbirate med različnimi dolžinami in so na vašo željo dobavljive s spojkami ali brez njih. 

Sesalne cevi
Sesalna gasilska cev se v gasilstvu uporablja pri prenosu čiste ali umazane vode od vira vode do črpalke. Primerna je za črpanje čiste ali umazane vode. Vse gasilski sesalni cevni sistemi v naši ponudbi so primerni tudi za črpanje slane vode. Uporablja se jih za črpanje vode iz jezer, rek ali iz drugih zalog vode. Narejene so iz poliuretana, ki je izredno robusten in primeren tudi za delo v ekstremnih razmerah. Prav tako do različnih dolžin: 1,6 ali 3,0 ali 5,0 metra. Barva je črna in je serijska.Preberite več

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se