Ultrazvočna rastopina Asonic BIOX

Ultrazvočna čistilna raztopina za dihalne aparate s kisikom, potapljaško opremo in sisteme za podporo življenju je nestrupena, nenevarna, negorljiva tekočina. Zaradi posebne formule je ta koncentrat odličen za odstranjevanje maščob, olj in drugih umazanij. Odobren s strani Lloyds Register ladijskega prometa za dihalne sisteme s kisikom in N.A.T.O. kodifikacijske številke za ultrazvočno čiščenje opreme za potapljanje in dihanje pod vodo.

Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Opis

Čistilna ultrazvočna rastopina Asonic BIOX Odstrani nečistoče kot so mast, olje, nečistoče iz dihalnih aparatov, potapljaška oprema in sistemov za življenjsko podporo…

Vseeno priporočamo, da vse koncentrate za ultrazvočno čiščenje preizkusite pred uporabo na novih materialih ali nas kontaktirate za dodatne informacije.

Ni namenjena za redčenje z vodo. Napolnite ultrazvočni čistilec le s to tekočino. Optimalna delovna temperatura je 50°C. Za bolj umazane predmete lahko poizkusite z višjo temperaturo ali daljšim ciklom čiščenja. Po čiščenju z ultrazvokom vse predmete sperite s čisto vodo. Čistilo v ultrazvočnem čistilcu menjajte, ko postane vidno umazan.

Poleg ultrazvočne moči, temperature in časa delovanja, so potrebne raztopine koncentratov in vode, da bi dosegli optimalne čistilne rezultate. ASonic ponuja široko paleto ustreznih nizko penečih čistilnih koncentratov. Vsi ASonic ultrazvočni čistilni koncentrati so razviti posebej za ultrazvočno uporabo. S svojimi lastnostmi, ki pripomorejo k kavitaciji, čistilni koncentrati izboljšajo postopek čiščenja in so ob istem času tudi nežne materialu.

Zdaj je lažje kot kdaj koli nadzirati stroške čiščenja medtem, ko povečujete svojo učinkovitost z ASonic koncentrati. Koncentrati imajo formulacije za čiščenje najtrdovratnejših nečistoč, medtem ko naredi vaše čiščenje bolj učinkovito. Uporaba koncentratov bistveno skrajša čas čiščenja. Lastnosti ki povečujejo kavitacijo in ščitijo materiale zagotovijo maksimalen učinek ultrazvočnega čiščenja.

Opis postopka čiščenja
- ultrazvočni čistilci uporabljajo visoke frekvence usmerjene v vodno kopel in delovanje ultrazvoka proizvaja majhne mehurčke. Mehurčki se širijo po tekočini in ko se dotaknejo površine predmeta implodirajo, kar sprošča energijo, ki odstrani nečistoče, pritrjene na površino (tudi v razpokah, luknjah, zarezah in vseh drugih težko dostopnih mestih).
- previdno postavite košaro s predmeti v ultrazvočni čistilec. Rezervoar napolnite z čistilnim koncentratom v predpisani količini. V celoti potopite predmete za čiščenje v raztopino. Nastavite želeno temperaturo čiščenja in vključite grelec rezervoarja in kavitacijo za boljšo porazporeditev ogrevanja. Počakajte da tekočina v rezervoarju doseže določeno temperaturo, in nato nastavite čas delovanja kot je v skladu z zahtevami postopka čiščenja, glede na vrsto in stopnjo nečistoč na predmetu. Ko je čiščenje končano, počakajte da se tekočina ohladi in nato previdno odstranite košaro s predmeti. Sperite predmete s čisto vodo. Menjajte redno raztopino v kopeli, ko ta postane umazana.

Pakiranje: 1 liter in 5 litrov
Tehnične lastnosti

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se