Gasilni sistem One Seven - Penila

Gasilni sistem One Seven - Penila

VISOKO UČINKOVITA FORMULA ONE SEVEN PENILA
Izjemna, stalna in vedno enaka struktura mehurčkov pene One Seven® je rezultat popolne interakcije med kemičnimi lastnostmi penie One Seven® in generatorjem pene One Seven®. Natančno in zanesljivo nastavljeni deleži sorazmerja v sistemih zagotavljajo optimalen učinek gašenja in hlajenja. Rezultat tega so edinstvene gasilne pene, ki se bistveno razlikujejo od običajne pene.Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Opis

Vsa penilna sredstva One Seven® so bila razvita z namenom zaščite ljudi in okolja. Tudi v primeru stika s kožo ali očmi, pena One Seven ni nevarna. Da bi zaščitili okolje, številna sredstva za penjenje One Seven® ne vsebujejo fluora, kar pa ne zmanjša sposobnosti gašenja.

POŽARI RAZREDA A
KoncentratI pene One Seven® razreda A imajo še posebej visoko prodirajočo moč, tako da pena hitro in globoko navlaži materiale razreda A. Temperatura v notranjosti gorečega materiala se zmanjša, ugasnejo se globoko položeni žepi žerjavice. Sredstva za penjenje One Seven® razreda A so brez fluora in hitro biološko razgradljiva. Stopnje sorazmernosti so izjemno varčne 0,3% ali 1,0%.

POŽARI RAZREDA B (FF)
Koncentrat pene One Seven® razreda B (FF) je edino sredstvo za penjenje brez fluora in polimerov na trgu z evropsko odobritvijo za neposredno in posredno uporabo (razred učinkovitosti I / B, v skladu z EN 1568-3). Na voljo je v dveh različicah s stopnjami sorazmernosti 0,5% in 1,0%.

POŽARI RAZREDA B (AFFF)
Koncentrat pene One Seven® razreda B (AFFF) je koncentrat, ki tvori vodni film. Pena se hitro širi po površini gorečih tekočin in tvori skoraj neprodušno penasto oblogo. To duši ogenj in zavira nastajanje vnetljivih plinov. Stopnja sorazmernosti je le 0,5%. Koncentrat pene je odobren v Evropi (razred zmogljivosti I / B, v skladu z EN 1568-3), v ZDA (FM 5130) in v skladu z ravnijo ICAO B.

POŽARI RAZREDA B (AFFF) - AR
Koncentrat pene Seven® razreda B (AFFF) -AR je odporen na alkohol. V skladu s tem se uporablja za gašenje tekočin, ki vsebujejo alkohol. Optimalna stopnja sorazmerja je 0,6%.

Tehnične lastnosti

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se