Gasilni sistem One Seven - Mobilni Sistemi

Gasilni sistem One Seven - Mobilni Sistemi

ENAKO ZANESLJIV SISTEM KOT JE ZANESLJIVO GASILSKO VOZILO
One Seven® pomeni iznajdljivo, zelo učinkovita tehnologija stisnjenega zraka s peno, ki je že v svoji prvi generaciji lahko pretvorila kapljico vode v sedem kapljic visoko učinkovite pene za gašenje. Do danes so sistemi One Seven® CAF vrhunski glede učinkovitosti, varnosti in hitrosti gašenja pri vseh vrstah požarov. Toda resnična kakovost zahteva več kot izpopolnjeno tehnologijo. Zato ste vi in vaše individualne potrebe in želje vedno v središču našega načrtovanja: nudimo izčrpne nasvete in konfiguriramo vaš sistem v skladu z vašimi specifikacijami. Odločite se, katera rešitev najbolj ustreza vašim nalogam.Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Opis

One Seven® pomeni iznajdljivo, zelo učinkovita tehnologija stisnjenega zraka s peno, ki je že v svoji prvi generaciji lahko pretvorila kapljico vode v sedem kapljic visoko učinkovite pene za gašenje. Do danes so sistemi One Seven® CAF vrhunski glede učinkovitosti, varnosti in hitrosti gašenja pri vseh vrstah požarov. Toda resnična kakovost zahteva več kot izpopolnjeno tehnologijo. Zato ste vi in vaše individualne potrebe in želje vedno v središču našega načrtovanja: nudimo izčrpne nasvete in konfiguriramo vaš sistem v skladu z vašimi specifikacijami. Odločite se, katera rešitev najbolj ustreza vašim nalogam.

Po eni strani vgradimo naše modularne sisteme v gasilna vozila po vaši izbiri. One Seven® je neodvisen od proizvajalca nadgradnje. Naše sisteme običajno poganja moč odvzeta iz vozila. Druge vrste pogona, npr. na voljo so tudi hidravlični ali samostojni. Po drugi strani ponujamo samostojne sisteme za naknadno vgradnjo in od vozila neodvisne rešitve, ki imajo lasten motor z notranjim zgorevanjem. To pomeni, da je mogoče tudi starejša vozila predelati v sodobne sisteme s stisnjeno zračno peno ali razširiti s samostojnimi sistemi na priklopnikih in nakladalnih površinah.

Naj gre za mobilne sisteme za gasilske enote ali velike stacionarne sisteme za industrijske obrate: One Seven ponuja pravo rešitev za vse vrste gašenja s peno iz stisnjenega zraka. Prilagoditve za različne sisteme vozil, razrede tveganja ali predmete, ki jih je treba zaščititi, so vedno možne. Osnova za učinkovito gašenje je neprimerljiva gasilna pena One Seven®. Za popoln zaključek gasilnih sistemov imamo v ponudbi tudi različne šobe kot dodatno opremo.

MOBILNI GASILNI SISTEMI
Po vsem svetu gasilske enote z sistemom One Seven gasijo požare. V razvoj naših edinstvenih sistemov One Seven so bile vključene praktične izkušnje, s katerimi je podjetje One Seven postalo vodilno na področju tehnologije gašenja.

Naša široka paleta izdelkov omogoča pravi način gašenja za vse vrste požarov. Spoštujemo tudi posamezne osnovne pogoje in ponujamo svoje sisteme tako za nova vozila kot tudi za sodobne prenove že obstoječih vozil. Sistemi za mobilne gasilne enote

PREDNOSTI MOBILNIH GASILNIH SISTEMOV
- neprimerljiva funkcionalna zanesljivost zaradi stalnega nadzora sistema
- neprimerljivo enostavno in varno delovanje
- neprimerljiva konstantna kakovost pene
- neprimerljiv hiter nadzor tlaka in pretoka
- neprimerljiva varna uporaba ročnikov
- neprimerljiva 75% manjša poraba vode
- neprimerljiva 98% manjša poraba penaste snovi
- neprimerljivo velike možnosti transporta pene v višino in dolžino

VGRADNI SISTEMI: PRILAGODLJIVA REŠITEV ZA NOVA VOZILA
Vgrajeni sistemi One Seven® so modularni, enostavni za namestitev in izjemno zanesljivi z minimalnim vzdrževanjem. Ponujajo vse prednosti tehnologije One Seven® in jih je mogoče individualno konfigurirati tako, da ustrezajo vašim zahtevam. Vgradnja je možna v vsa gasilska vozila katerega koli proizvajalca nadgradnje (v običajna gasilska vozila,  v industrijska vozila, v gozdna gasilska vozila ali v letališke gasilske cisterne).

Naši vgrajeni sistemi ustrezajo najvišjim varnostnim zahtevam. So elektronsko krmiljeni s pomočjo PLC-ja ter so z vozilom in črpalko povezani z inovativno CAN-BUS tehnologijo. Ta tehnologija omogoča delovanje z enim gumbom One Seven® (one button operation), kar pomeni izjemno hitro in enostavno delo ter preprečevanje napak pri delu v stresnih situacijah. 

Vsi ustrezni sistemski parametri se nadzorujejo preko zaslona na dotik. Ta zaslon je mogoče vgraditi v nadzorno ploščo črpalke ali namestiti ločeno. Poleg tega je mogoče upravljanje črpalke in odgona v celoti integrirati v nadzorno ploščo One Seven. Ker je za nas pomembna individualna nastavljivost na zahtevo naročnika lahko dodamo dodatne funkcije k osnovni programski opremi za zaslon na dotik.

PREDNOSTI VGRADNIH GASILNIH SISTEMOV
- namestitev, ki prihrani prostor
- absolutno zanesljiv sistem zaradi stalnega nadzorovanja parametrov in programov 
- pogon kompresorja deluje preko moči motorja vozila
- brez dodatnih spojk
- enostavno vzdrževanje
- logičen in sodoben operacijski zaslon na dotik
- upravljanje z enim gumbom (one button operation), kar pomeni, da z pritiskom na gumb v roku 12 sekund na vse izlive vzpostavimo delovni tlak 8 bar
- vse izhode je mogoče uporabiti za One Seven gasilno peno, mokro peno, suho peno, vodo in močilno sredstvo.

RETROFIT SISTEMI: REŠITEV ZA ŽE IZDELANA GASILSKA VOZILA
Neprimerljiva hitrost gašenja, optimalno prodiranje, varčna poraba vode in pene, nizka onesnaženost okolja, minimalizirana škoda zaradi gašenja, visoka varnost zaradi daljšega dometa, varno upravljanje z enim gumbom: sistemi One Seven® lahko resnično izboljšajo delovanje gasilskih društev. Da bi omogočili sodobno gasilstvo tudi za občine, ki imajo omejene proračune za svoje gasilske enote, One Seven® ponuja sisteme za naknadno vgradnjo v gasilska vozila.

Sistemi za naknadno vgradnjo One Seven® so neodvisni od sklopke in jih je mogoče namestiti v katero koli vozilo ne glede na proizvajalca - na katero koli dostopno točko v vozilu in glede na vaše individualne zahteve. Za namestitev sistema za naknadno vgradnjo One Seven® je treba vzpostaviti le povezavo s črpalko vozila. Sistemi so sestavljeni iz vgradnega kompleta, ki vsebuje lasten motor, kompresor, medmešalec in kompaktni generator pene. Nadzor in upravljanje sistema omogoča posebna tehnologija z enim gumbom, kar pomeni da so enote hitro pripravljene na uporabo in varno delujejo tudi v nevarnih in stresnih situacijah. 

SAMOSTOJNI SISTEMI: MOBILNE REŠITVE ZA PROŽNO DELOVANJE
Lastnosti prilagodljive tehnologije One Seven® se pokažejo, ko gre za posebne okoliščine delovanja. Razvili smo popolnoma neodvisne samostojne sisteme, ki jih je mogoče prevažati v katerem koli vozilu ali na prikolici- tako postanejo mobilni in uporabni tudi izven gasilskih vozil.

Na voljo so različne velikosti sistema z različnimi zmogljivostmi. Naši sistemi predstavljajo nadgradnjo hitrih intervencijskih vozil, vozil za tehnično podporo ali večnamenskih vozil.


Tehnične lastnosti

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se