Gasilni sistem One Seven - Stabilni Sistemi

Gasilni sistem One Seven - Stabilni Sistemi

ZAUPAJTE PENI
One Seven ponuja tudi svoje znanje in izdelke za stabilno protipožarno zaščito kot načrtovalec, razvijalec, proizvajalec in ponudnik storitev. V ta namen so na voljo različni sistemi za stisnjen zrak One Seven®. Sisteme je mogoče prilagoditi specifični panogi stranke, potencialu tveganja in velikosti predmetov, ki jih je treba zaščititi.Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Opis

MAXI-GASILNI APARAT
Maxi-Gasilni aparat One Seven® je majhen sistem za gašenje, ki deluje popolnoma neodvisno. Uporablja se predvsem tam, kjer je potreben hiter reakcijski čas med odkritjem požara in začetkom gašenja.

Penilno sredstvo je že zmešano z vodo in je shranjeno v tlačni posodi kot tako imenovani "pre-mix oz mešanica". Zaradi tega posoda za medmešalec ni potreben. Dovajanje stisnjenega zraka zagotavlja stisnjen plin (dušik). Čas delovanja je odvisen od količine mešanice in stisnjenega plina ter od nastavljenega količinskega pretoka.

Maxi-Gasilni aparat je zasnovan predvsem za zaščito strojev ali predmetov. Gasilna pena One Seven® se skozi posebne šobe nanese neposredno na tista območja, kjer je v stroju ali objektu največja nevarnost požara. Hitro odkrivanje požara in kratek cevovodov zagotavlja skoraj takojšen nanos pene One Seven® na ogrožena območja.

Maxi-Gasilni aparat je mogoče kombinirati s katerim koli sistemom za gašenje in požarnim alarmom. Možno je tudi ročna mehanska sprostitev.

Maxi-Gasilni aparat je nameščen v stoječi omarici. Vsi sestavni deli za izdelavo stisnjene zračne pene One Seven® so že integrirani. Sem spadajo posoda za mešanico, posoda za stisnjeni plin in ustrezni mešalni elementi.

SKLADIŠČNI STABILNI GASILNI SISTEM
Skladiščni stabilni gasilni sistem je popoln sistem za gašenje, ki omogoča delovanje brez uporabe črpalke ali kompresorja. Namenjen je uporabi na mestih, kjer napajanje ne zadostuje za delovanje kompresorja in črpalke ali kjer so potrebni zelo kratki reakcijski časi. Z električno energijo mora biti oskrbljena samo krmilna enota sistema.

Skladiščni stabilni gasilni sistem predstavlja eno conski sistem za gašenje. Zahtevani čas obratovanja se določi individualno na podlagi predmeta, ki ga je treba zaščititi, in zahtevane stopnje uporabe, da lahko požar učinkovito pogasimo.

Sistem je opremljen s krmilnim sistemom za gašenje, ki omogoča ročno sprostitev sistema. V primeru, da je zahtevana avtomatična sprostitev sistema je potrebna dodatna povezava z sistemom požarnega alarma. 

STENSKI HIDRANTI
Stenski hidrant One Seven® je sistem za ročno gašenje požara s stisnjeno zračno peno One Seven®. Sistem je zasnovan za vgradnjo na obstoječe vodovodne ali hidrantne linije. Omarica vsebuje nosilec za cev, rezervoar s peno One Seven® in tlačno posodo, napolnjeno z dušikom. Gasilno peno lahko glede na zmogljivost vodnega priključka dovajamo v cevovod do 60 m dolžine.

Ciljni uporabniki so industrijski obrati s proizvodnimi in skladiščnimi prostori, kjer so poleg avtomatskega sistema za gašenje nameščeni tudi stenski hidranti.
Stenski hidranti One Seven® se v prvi vrsti uporabljajo za zelo hitro učinkovito gašenje požara ali za gašenje manjših požarov.

PRILAGODLJIVI SITEMI PO MERI STRANKE
One Seven razvija in izdeluje posebne fiksne sisteme za gašenje za številna področja uporabe - vsi seveda temeljijo na preizkušeni stisnjeni zračni peni One Seven®. Sem spadajo podjetja za recikliranje, helioporti, predori, proizvodne platforme, petrokemični obrati in številna druga območja, ki so izpostavljena povečani požarni nevarnosti ali kjer ima požar lahko usodne posledice za ljudi in okolje. Vsaka industrija in vsak predmet, ki ga je treba zaščititi, zahteva individualno analizo tveganja in posebno načrtovanje sistemov gašenja.

V preteklih letih smo realizirali številne obsežne projekte. Naši strokovnjaki so vam na voljo za nasvete in informacije o referenčnih projektih.

Tehnične lastnosti

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se