Opornice SPENCER BLUE PRO s prilagodljivo notranjo strukturo

Priročen sistem, ki ga je ustvaril Spencer za učinkovito in preprosto imobilizacijo sklepov. Sistem imobilizacije Blue Splint, izdelan v petih oblikah, je spremenil način zdravljenja zlomljenih ali zvitih sklepov. Vse opornice lahko modeliramo glede na potrebe posameznega primera in ko dobimo želeni profil, bo opornica nudila izjemno togost. Za poravnavo opornice v ravnem položaju zadostuje, da ročno poravnate notranjo konstrukcijo. 

Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Opis

Modre opornice so izjemno lahke in se lahko med seboj prekrivajo, da ustvarijo neskončnost konfiguracij in rešitev. Uporabljajo se lahko za odrasle in otroke vseh velikosti. Vsestranskost in kompaktnost, ki sta značilni za opornice, so koristna za reševalca tudi v najbolj nenavadnih situacijah. 

Opornice za roke in podlaket se uporabljajo tudi kot naslon za roke med intravenskimi infuzijami. Kot nalašč za reševalna vozila, medicinske avtomobile, gorsko reševanje, športno medicino, reševanje na vodi, ortopedske centre, prvo pomoč in vse vrste oddelkov za nujne primere. Zaradi lahke teže celotnega kompleta in zmanjšanih dimenzij je sistem najmanj okoren in kompakten na trgu. 

Da bi bil imobilizacijski sistem še bolj enostaven, je Spencer predstavil Blue Splint Pro, edinstven izdelek, ki lahko zaradi hitrega zapiranja in širokega nabora prilagoditev poveča zmogljivost. Za ta model so značilni posebni elementi, ki povečujejo njegovo trpežnost, kar zagotovo cenijo tisti, ki intenzivno uporabljajo opornice. Torba Ripstop. Na voljo so tudi posamezno.

Lastnosti:
- Prožno in oblikovalno jedro
- Hitro sproščujoče zaponke
- Primerno za uporabo kot naslon za roke med intravenskimi infuzijami
- Pralno do 40 ° C z odstranitvijo notranjega jedra
- Mehki materiali za visoko udobje

Tehnični podatki:
- Dimenzije in teže opornic
  *noga: 580 x 450 mm, 510 g
  *roka: 590 x 280 mm, 440 g
  *podlaket: 390 x 300 mm, 270 g
  *zapestje: 310 x 240 mm, 230 g
  *komolec / gleženj: 540 x 280 mm, 390 g
- Material: Neopren, Al, Najlon
- Teža kompleta: 2 kg
- Dimenzije torbe: 620 x 310 mm

Tehnične lastnosti

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se