Bencinska udarna kladiva / vrtalniki FILONI PICCHIO

Stroji za rušenje in vrtanje zadnje generacije: visoka kakovost teh izdelkov nima konkurence na trgu. Zahvaljujoč pravemu ravnovesju med močjo in vodljivostjo, razkrijejo svojo vrednost tudi v ekstremnih situacijah in ne le na običajnih mestih. Z uspehom in zadovoljstvom so bili preizkušeni na najbolj nedostopnih mestih: od puščave do ledenikov Grenlandije, do visokih vrhov Andov. Zasnovano za delo na prostem, kjer električno omrežje ni na voljo ter omogoča večjo avtonomijo v primerjavi z baterijskim orodjem.

Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Ni izdelkov
Opis

Bencinska udarna kladiva / vrtalniki Filoni Picchio, Lahko delujejo tam, kjer ne zmore nobena druga električna naprava. Zgrajeni so tako, da so zanesljivi in trajni. To je Picchio (»The Woodpecker- Žolna«), naša linija najnovejše generacije udarnih vrtalnikov in kladiv za rušenje. Ta orodja vsak dan delujejo na najrazličnejših območjih planeta kot orodja za operaterje vseh vrst: gradbene delavce, gorske vodnike, reševalce, kamnolomce in vse, ki potrebujejo zanesljivo orodje tam, kjer elektrike ni pri roki. Opremljeni so z zmogljivimi 2- ali 4-taktnimi motorji na bencin ali olje/plin, njihov motor z nizkimi emisijami je spoštljiv do okolja in lahko deluje v vseh položajih. Zaradi ergonomske zasnove so enostavni za rokovanje in so primerni za vse delovne pogoje, od zasneženih vrhov gora do puščav. Odkrijte Picchio, našo linijo vrtalnikov za plinske motorje!

HB 26
HB 26 je najmočnejši v naši seriji bencinskih vrtalnikov. Zaradi svoje 6,5 kg teže je ta bencinski motor majhen, a močan.

Opremljen je s 4-taktnim motorjem Honda z nizkimi emisijami, ki sproži Boschevo kladivo najnovejše generacije, ki lahko deluje v načinih vrtenja, vrtenja / udarjanje, samo udarno kladivo.

Zaradi visoke učinkovitosti motorja in enostavnosti rokovanja je idealno orodje za vse operaterje, ki morajo v vsaki situaciji zahtevati enostavnost transporta.

Glavne lastnosti:
- Vrtanje do 20 mm
- Lahek in praktičen, ga lahko vzamete kamor koli
- Izbirni komplet uplinjača za povečanje zmogljivosti motorja v okolju na visoki nadmorski višini

BHB40
Vsestranskost in moč sta glavni lastnosti našega bencinskega vrtalnika za rušenje BHB40. Na voljo je z 2-taktnim (Blue Bird bencin/olje) ali 4-taktnim (Honda bencinski) motorjem, da zadovolji vse potrebe.

V obeh različicah vrtalnik zagotavlja dovolj moči za vrtanje najtrše granitne stene s svedri do 40 mm.

Zaradi ergonomskih gumbov in optimalne porazdelitve teže je idealen spremljevalec za vse, ki delajo v ekstremnih okoljih.

Glavne lastnosti:
- Vrtanje do 40 mm
- Odlična porazdelitev teže za nemoteno delo na visoki nadmorski višini
- 4-taktna različica ima izbirni komplet za uplinjanje za okolja s redkim zrakom

BB52
BB52 je vrtalnik s bencinskim motorjem z nizkimi emisijami, najmočnejši v seriji.

Opremljen je z Boschevim udarnim kladivom najnovejše generacije z jermenskim prenosom, ojačanim s toplotno odpornim materialom, za večjo vzdržljivost.

Zaradi svojih udobnih in ergonomskih gumbov ter nizke ravni tresljajev in hrupa, skladnih s predpisi, vrtalnik zagotavlja optimalne delovne pogoje tudi v zaščitenem naravnem okolju.

Njegov motor, ki lahko deluje v vseh položajih, lahko vrta vse vrste materiala brez napajanja.

Glavne lastnosti:
- 19J moči s samo 15 kg teže
- Dobre komponente za dolgotrajno kakovost

Tehnične lastnosti
Tehnični podatki

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se