Servis gasilnih aparatov

Že več kot 10 let izvajamo kakovostno in zanesljivo vzdrževanje in servisiranje gasilnih aparatov, tako v delavnici kot tudi na terenu. Prav tako nudimo možnost nakupa novega gasilnega aparata (gasilnik) in vse dodatne opreme.

Nudimo profesionalni redni letni pregled in vzdrževanje za vse vrste gasilnih aparatov na prah, ogljikov dioksid (CO2), peno in vodo; tako za prenosne kot tudi prevozne gasilnike. Imamo vso potrebno opremo in orodja po navodilih proizvajalcev za opravljanje rednih, kontrolnih in izrednih pregledov. Vse preglede izvajamo pri naročniku, večje posege pa v naši servisni delavnici.

Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Opis

Z rednim usposabljanjem, zagotavljamo visoko usposobljene serviserje, ki so garancija za kvalitetno opravljeno delo. Vodimo letno evidenco z vsemi podatki o gasilnih aparatih in vrstah del, ki so se izvedle na aparatu ter skrbimo, in če imate vsako leto pregledane gasilnike v skladu z zakonodajo.

Prav tako nudimo periodične preglede opreme pod tlakom (vse posode gasilnih aparatov na CO2 je potrebno na vsakih 10 let dati v pregled Akreditiranemu kontrolnemu organu) ter polnimo tlačne posode (jeklenke) z ogljikovim dioksidom.

Poleg servisa in nakupa gasilnih aparatov, nudimo tudi vse vrste označevalnih nalepk za evakuacije, gasilnike ter stojala in pokrivala za gasilne aparate

Tehnične lastnosti

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se