Zaščitna obleka pred sršeni

Posebna zaščitna obleka za zaščito pred piki sršenov, os in čebel. Zaščita glave, ki je pritrjena na celotno obleko z ježkom, je nameščena neposredno na zaščitno čelado in v celoti varuje osebo pred piki.

Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Opis

Zaščitna obleka pred sršeni z možnostjo napisa "GASILCI" in kapuco, ki ščiti pred piki sršenov, os in čebel.

Obleka pred sršeni je narejena iz treh plasti. Dva zunanja sloja sta narejena iz tkanine in en sloj iz pene. Med plasti tkanine je 5 mm pena, ki povzroči, da se zunanja tkanina ne dotika neposredno telesa osebe, oblečene v obleko. To je nekakšna zaščita, če želi želo sršena prebosti tkanino, in preprečuje, da bi želo sršena prišlo do telesa osebe, ki nosi obleko. Kombinezon ščiti celotno telo razen rok in nog. Zato priporočamo uporabo zaščitnih rokavic in ustrezne obutve. Zaščita glave je pritrjena na celotno obleko z zadrgo in je bila narejena tako, da omogoča delo v zaščitni čeladi (gasilski, vojaški, policijski, monterski, gradbeni itd.). Poleg tega je kombinacija kapuce in obleke zaprta z ježkom. Rokavi in ​​noge so zaključeni z elastičnim robom in ježkom. Med delovanjem mora uporabnik nositi očala ali imeti zaščitni vizir, da zaščiti oči pred izlivi strupov žuželk. Dodatno je zaščitna obleka na sprednji strani opremljena z žepom in žepom za radijsko postajo.

Velikosti:
- L - višina 170-176 cm
- XL - višina 176-182 cm
- 2XL - višina 182 cm +

Dodatna oprema:
- Vreča za sršenja gnezda
- Palica za vrečo 1 m + 0,5 m

Trenutno se v gasilskih službah uporablja več tisoč oblek, nove različice pa se nenehno izboljšujejo.

Opomba!
Trenutno na svetu ni razvitih standardov, ki bi bili osnova za določitev zahtev za to vrsto obleke. Potreba po izdelavi obleke je nastala zaradi pomanjkanja ustrezne zaščite za gasilce pred ugrizi sršenov pri odstranjevanju gnezda iz stanovanjskih zgradb itd. Kakovost obleke pred sršeni je bila potrjena in testirana v več kot 5 letih z uporabo pri gasilci pri odstranitvah sršenjih gnezd. Dogodki te vrste na se vsako leto zabeležijo nad tisoč.

Tehnične lastnosti

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se