Lestve

Gasilske lestve proizvajalca JUST so obvezna oprema vsake gasilske in reševalne enote. Izjemno stabilne in priročne gasilske lestve so narejene posebej za gasilske in reševalne enote in so nepogrešljiv del opreme pri vsaki reševalni akciji. Vse so narejene v skladu z standardom EN 1147 in DIN.

Stikalna gasilska lestev JUST
Široka izbira dodatne opreme, ki se lahko tako ali drugače pritrdi na sistem JUST predstavlja razširjen spekter uporabe. Profili so izdelani z posebnim postopkom rezkanja in varjenja ter tvorijo izredno močno in stabilno ogrodje. Zaklepni mehanizem omogoča enostavno in hitro povezovanje ali odklapljanje posameznih delov. Narejena po standardih EN 1147 in DIN. Ti sistemi se lahko uporabljajo tudi kot A-lestev, kot strešna lestev in pa celo kot konstrukcijski sistem za reševanje iz večjih vozil (tovornjakov).

Kombinirana gasilska lestev JUST
Je posebej narejena za reševalna ali gasilska vozila, ki imajo omejen prostor za transport. Omogoča izredno širok spekter uporabe, opremljena je z protizdrsnimi plastičnimi oblogami, ki zagotavljajo varno uporabo. Izdelana je iz visokokakovostnih kvadratnih profilov ki zagotavljajo popolno stabilnost. Narejena po standardih EN 1147 in DIN.

Kljukasta gasilska lestev JUST
Izdelana po standardih EN 1147 in DIN. Opremljena je z distančniki na obeh nosilcih. Sistem vključuje zložljivo jekleno kljuko, s katero se varno zatakne. Izredno kakovostna izdelava in enostavna predvsem pa varna uporaba.

Trodelna gasilska lestev JUST
Preizkušena in izdelana v skladu z standardi EN 1147 in DIN. Kvadratni profili tvorijo stabilno konstrukcijo, stranska drsna vodila pa omogočajo gladko podaljševanje z minimalno uporabo izvlečne sile. Zmanjšanje trenja pri izvleki omogočajo posebej prilagojena stranska drsna vodila. Podporni stabilizatorji na tleh in stenska koleščka na vrhu omogočajo varno uporabo tudi v zahtevnih situacijah. Tko kot ostale je tudi trodelna lestev opremljena s proti zdrsno zaščito. 

Teleskopska lestev
V ponudbi imamo dve različni dolžini, prav tako lahko izbirate med rdečo ali modro barvo. Posebej razvit varnostni sistem omogoča, da se varnostna razdalja samodejno zaskoči vsakič, ko se palice potisnejo skupaj. Ko je ta teleskopska konstrukcija popolnoma zložena zavzame izredno malo prostora in je zato primerna tudi za prevoz v manjših gasilskih ali reševalnih vozilih. Izjemno lahka konstrukcija omogoča, da jo nosi samo ena oseba. Preizkušena in izdelana je v skladu z standardi EN 1147 in DIN.

Reševalna platforma JUST
Inovacija na področju izdelave reševalnih platform! Reševalna platforma je izdelana tako, da se lahko pospravi v manjši prostor, je izredno lahka in priročna, saj se postavi že v nekaj sekundah. Opremljena je z protizdrsno zaščito na zgornji ploskvi, tako da jo lahko varno uporabljate tudi v snegu ali dežju. Preizkušena in izdelana standardu DIN 14830.

Preberite več

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se