Stikalna gasilska lestev Just DIN EN 1147

Gasilske lestve JUST so izdelane v skladu z DIN EN 1147 in dodatkom DIN 1. V skladu EU in nemškimi standardi zagotavljamo brezhibno delovanje. Proizvajalec JUST je namenjen oblikovanju in izdelavi zanesljive in učinkovite opreme, tako da se lahko osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno - reševanje življenj.

Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Opis

Stikalne lestve odlikujejo njihova brezhibna izdelava in vsestranskost. Zaradi široke izbire dodatne opreme so te lestve prva izbira pri gasilskih posredovanjih.

Izdelane so iz visokokakovostnih aluminijastih kvadratnih profilov ki tvorijo stopnice oziroma ogrodje. Ti profili tvorijo stabilno konstrukcijo lestve saj so izdelani s postopkom varjenja in rezkanja. Naše lestve uporabljajo tudi inovativen zaklepni mehanizem, ki omogoča izredno enostavno in hitro povezovanje in odklapljanje posameznih delov stikalne lestve. V skladu z standardom DIN so vse lestve opremljene z izoliranimi in protizdrsnimi oblogami iz plastike.

Raznolika uporaba stikalnih lestev
Prislojna lestev
Klasična uporaba stikalnih lestev z največjo dolžino lestve do 8,4 m.
2 različici:
- 4x modul FE-106 v kombinaciji z nastavkom z dvema prečkama (FE-102 ali FE-107)
- 3x modul FE-106 v kombinaciji z osnovnim delom FE-105.

Stikalna Lestev A - oblika
Dodatek F-104 Connection Platform se lahko uporablja za kombiniranje 2 ali 4 dodatkov za oblikovanje A-okvirja. Ves povezan sistem lahko uporabite s pritrjenim kavljem za reševanje osebe iz jaška ali kot cevni most.

Strešna lestev

S patentiranim strešnim kavljem F-120 stikalna lestev v le nekaj preprostih korakih postane strešna lestev. Zaradi kompaktnega shranjevanja ter hitre in enostavne namestitve je strešna lestev edinstven izdelek, ki ga proizvaja izključno JUST Leitern AG.

Reševanje iz tovornjakov

Podaljšek FG-106 je namenjen za ustvarjanje reševalne platforme. Nastalo platformo lahko uporabimo za reševanje ljudi iz vozil. 

Lastnosti:
- preizkušeno in izdelano v skladu s standardi EN 1147 in DIN. 
- opremljena je z zamenljivimi, izoliranimi protizdrsnimi plastičnimi oblogami. 
- stikalna lestev je izdelana iz visokokakovostnih aluminijastih kvadratnih profilov ki tvorijo stopnice oziroma ogrodje. 
- možne kombinacije z različnimi dodatki. 
- največja možna obremenitev: 2 osebi. 

Tehnične lastnosti
Tehnični podatki

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se