Razpirala Resqtec X serija

Reševalna razpirala serije X proizvajalca Resqtec so vodilna med izdelki za tehnično reševanje na trgu. Reševalna razpirala Resqtec serije X imajo močne čeljusti z zobci na koncu, ki se odlično oprimejo vsake površine. Orodja serije X so opremljena s tehnologijo EWO, ki zagotavlja majhno operativno težo in enostavno, varno uporabo. 

Čeljusti - izziv za proizvajalca
Največji izziv pri načrtovanju in izdelavi razpiral so čeljusti. Le te morajo biti močne a na konicah tanke in priročne, saj so ključni element za uspeh vsake reševalne akcije. Rezalnik mora usmeriti vso svojo moč v čeljusti, kar pomeni ogromno sile na majhnem območju. Zobci na koncu predstavljajo pomemben element vsakega razpirala, saj se zagrizejo v material in izboljšajo oprijem. Orodje za razpiranje proizvajalca Resqtec imajo čeljust opremljene z zobci tudi na obeh straneh, kar omogoča dodaten trden in močen oprijem. Majhne konice se zlahka zataknejo v ozke prostore in omogočajo posredovanje na težko dostopnih, ozkih mestih, kamor druga orodja ne morejo doseči.

Kot razpiranja je ključnega pomena
Optimalen, še učinkovit kot razpiranja je 140 stopinj. Kljub temu, da se teoretične sile razpiranja povečujejo z povečanjem kota, pa v praksi to ne drži in je največji možni kot še uporabnega delovanja razpiralnega orodja 140 stopinj. Reševalna razpirala X serije so narejena tako, da zagotavljajo največjo možno učinkovitost in sem spada tudi kot razpiranja. Kot naklona je zasnovan tako, da omogoča najboljši možni oprijem skozi vse faze razpiranja. Pravilni kot naklona omogoča, da material ne zdrsne iz čeljusti. 

Razpirala so ključno orodje za tehnično reševanje
Reševalna razpirala serije X proizvajalca Resqtec so ključnega pomena pri vsakem tehničnem posredovanju pri večjih ali manjših nesrečah. Kakovostna, robustna in vzdržljiva, a hkrati izjemno priročna so orodja za razpiranje serije X obvezni del vsake gasilske enote in drugih enot ki nudijo tehnično podporo pri reševanju. Močne čeljusti razpiral so opremljene z zobci za boljši oprijem, EWO tehnologija pa zagotavlja majhno operativno težo in enostavno ter priročno uporabo vašega razpiralnega orodja. 

Tehnične podrobnosti in natančnejši opis orodja za razpiranje najdete na naši spletni strani »Prosafe.si«. Vsa naša ponudba orodji za tehnično posredovanje proizvajalca Resqtec je izredno široka in kvalitetna, tako da lahko najdete primerno orodje za tehnično posredovanje ki ustreza vašim željam in potrebam. 

Preberite več

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se