Baterijsko orodje Resqtec EDD serija

Baterijsko reševalno orodje RESQTEC za tehnično posredovanje deluje na podlagi EDD tehnologije. EDD tehnologija predstavlja inovacijo na področju orodji za tehnično posredovanje, saj je pogonski sistem zagotovljen neposredno iz električne baterije. Neposredni električen pogon zagotavlja daljšo dobo delovanja orodja. Baterijsko reševalno orodje Resqtec ne potrebuje hidravlične tekočine kar pomeni nižje stroške vzdrževanja in daljšo življenjsko dobo. Tekočina, ki se uporablja pri hidravliki je v ekstremnih vremenskih razmerah, kot so močna vročina ali izreden mraz razmeroma nezanesljiva, baterijsko orodje pa deluje enakomerno v vseh zahtevnih pogojih. 

Inovativna tehnologija EDD za vsa baterijska orodja 
Baterijske reševalne škarje, cilindri in razpirala proizvajalca Resqtec so opremljena z zmogljivimi baterijami za dolgo delovanje orodja. Kot dodatno oprema so na voljo tudi rezervne baterije in polnilci, kar vam omogoča, da delovanje svojega baterijskega orodja še podaljšate. Vsa baterijska orodja so izredno robustna in vzdržljiva ter odporna na vse vremenske vplive. Primerna so tako za delo v dežju kot za delo na visoki vročini, saj delujejo brez hidravlične tekočine. Hidravlična tekočina ima omejeno delovanje pri visokih oziroma nizkih temperaturah, pri baterijskih sistemih za posredovanje v nesrečah proizvajalca Resqtec pa ni nobenih ovir pri delovanju kar se tiče toplotnih razmer. 

Visoka stopnja varnosti in moč delovanja v vseh razmerah
Ker baterijsko reševalno orodje Resqtec deluje brez sistema hidravlike pomeni, da deluje brez hidravlične tekočine. Hidravlična tekočina lahko pomeni nevarnost, ko je izpostavljena visokim temperaturam. Tekočina v hidravličnem sistemu, ki je izpostavljena visokim temperaturam predstavlja nevarnost tako za reševalce kot za poškodovane. Pri uporabi baterijskega orodja se izognemo tako nevarnostim pri uporabi,  kot zmanjšani moči delovanja orodja pri izredno visokih oziroma nizkih temperaturah. 

Široka ponudba Resqtec
Baterijsko reševalno orodje Resqtec, ki ga najdete na naši spletni strani »Prosafe.si« je del široke ponudbe vodilnega proizvajalca orodji za tehnično posredovanje Resqtec. Baterijsko orodje je poseben del ponudbe in predstavlja inovacijo na področju tehničnega posredovanja. Ker ni vezano na hidravlični pogon je izredno priročno in enostavno za uporabo. Baterijski pogon zagotavlja dolgotrajno delovanje in omogoča delo v težko dostopnih prostorih.

EDD tehnologija, ki omogoča delovanje baterijskih orodji za tehnično posredovanje je rezultat dolgoletnih testiranj in ima en sam namen: omogočiti hitro, varno in zanesljivo posredovanje pri nesrečah.Preberite več

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se