Hidravlični agregati

Hidravlični agregati 3SR proizvajalca Resqtec imajo visoko zmogljivost in odličen sistem hlajenja. 3SR napajalne enote so zasnovane za uspešno delovanje v vseh okoliščinah. Hidravlični agregati so opremljeni z sistemom + SMART zato proizvajajo minimalno količino hrupa, kar je še posebej pomembno pri posredovanju v stresnih reševalnih situacijah. 

Visoka zmogljivost agregata
Enota 3SR, ki jo je razvilo podjetje Resqtec ponuja 3 stopenjski sistem delovanja. Inovativna tehnologija pogonskega sistema omogoča, da vsaka stopnja delovanja pogonske enote zagotavlja določen pretok in tlak. V 1. in 2. stopnji je na voljo več moči, vendar se med samim delom zmogljivost enote povečuje, tako da je prehod med 1. in 2. stopnjo delovanja komaj opazen. Agregat proizvaja odlično pogonsko moč že v 1. stopnji delovanja, tako da velikokrat prehod v 2. in 3 stopnjo delovanja sploh ni potreben. 

Hlajenje 3SR enote
Temperatura močno vpliva na delovanje hidravličnih naprav. Tekočina se glede na temperaturo širi ali krči, kar lahko privede do motenj v delovanju sistema. Zaradi posebnega sistema se tekočina v 3SR sistemu pretaka tako, da se vmes optimalno hladi in tako zagotavlja nemoteno delovanje sistema. Hlajenje hidravlične tekočine je ključno za odpravo pojavljanja mehurčkov v tekočini in penjenja tekočine. Sistem hlajenja tako zagotavlja optimalno delovanje hidravličnega agregata ne glede na vremenske okoliščine ali teren. Hlajenje 3SR enote pomeni, da jo lahko varno in nemoteno uporabljamo pri visokih temperaturah, saj je njeno delovanje ne glede na zunanjo vročino popolnoma nemoteno. 

+SMART LSG 
Z +SMART sistem, ki se nagaja v pogonski enoti 3SR Resqtec pomeni, da so pogonske enote opremljene z avtomatskim načinom regulacije moči delovanja motorja. Samodejno povečanje moči orodja omogoča +SMART sistem. Prav tako +SMART sistem zagotavlja tišje delovanje agregata v stresnih situacijah, kjer je komunikacija med reševalci ali gasilci ključnega pomena. +SMART zmanjša ogrevanje motorja, porabo goriva in onesnaževanje okolja.

Hidravlični agregat Resqtec 3SR je kvalitetna in izjemno zmogljiva črpalka z dolgo življenjsko dobo in je primerna za delo v vseh okoliščinah. Na pogonski sitem lahko priklopite več različnih orodji, ki se med seboj ločijo po barvi priklopnih cevi. Tehnične podrobnosti črpalke si lahko ogledate na naši spletni strani »Prosafe.si«.Preberite več

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se