Intervencijski dron FOTOKITE SIGMA

Fotokite Sigma. Sistem za ozaveščanje o situaciji za prve enote na kraju nesreče, požara ali drugega dogodka.

Osredotočite se na svoje poslanstvo. Drastično izboljšajte situacijsko zavedanje vaše ekipe. Fotokite Sigma vam omogoča, da v trenutku pridobite impresiven, neoviran pregled vsakega incidenta. Prenašajte v živo in dokumentirajte kritične poglede iz zraka s popolno svobodo delovanja.

Intervencijski dron Fotokite Sigma je sestavljen iz bazne postaje in drona. Tablični računalnik ali računalnik poganja aplikacijo Fotokite Live App, ki v realnem času prikazuje toplotne in video tokove pri šibki svetlobi, s čimer ekipam med njihovo misijo daje varne in zanesljive uporabne informacije; pilotiranje ni potrebno.

Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Opis

Kako deluje Fotokite Sigma?
1. Priprava
Fotokite Sigma je pripravljen za uporabo takoj, ko pridete na prizorišče. Prostoročno samodejno zagonsko zaporedje je na voljo s pritiskom na gumb.

2. Prikaz
Vaš robusten tablični računalnik Fotokite se samodejno poveže in začne prikazovati zračne obveščevalne podatke v realnem času. Usmerite pogled kamere ali višino umestitve s preprostimi potezami s potegom.

3. Povečana situacijska zavest
Obveščevalni podatki, pridobljeni iz preprostih in vztrajnih zračnih pregledov, vam bodo pomagali pri informacijah, ki jih potrebujete, ko jih najbolj potrebujete.

Kako lahko Fotokite pomaga?
Fotokite Sigma vsakodnevno uporabljajo različni oddelki za javno varnost v resničnih misijah. Ključne prednosti, ki jih zagotavlja ta sistem situacijske ozaveščenosti, so dodatna varnost vaši ekipi, povečana učinkovitost pri vašem odzivu s prihranki virov ekipe in preprostost uvajanja brez enakih varnostnih težav in regulativnih ovir kot tradicionalni droni.

Kako lahko Fotokite izboljša vaše poslanstvo?
Fotokite Sigma je namensko zgrajena za izpolnjevanje potreb ekip za javno varnost pri vsakodnevnih misijah. Vsak sistem je opremljen z naslednjimi funkcijami, zasnovanimi za izboljšanje vaših varnostnih nalog brez dodatne zapletenosti:

1. Varno in preprosto zavedanje situacije
Fotokite Sigma, ki se namesti z enim pritiskom na gumb, ne zahteva nobenega časa nastavitve, kalibracije ali pilotiranja. V nekaj sekundah boste lahko vi in vaša ekipa dostopali do zračnih pregledov vašega prizorišča incidenta do višine 45 m/150 ft z varnostjo in zanesljivostjo, ki jo zahtevajo ekipe za javno varnost.

2. 24-urna inteligenca, na samem kraju in na daljavo
Fotokite s 24-urnim časom letenja in brez potrebe po pilotiranju omogoča resnično, vsakodnevno avtonomno letenje. To daje ekipam uporabne informacije med njihovimi misijami in odklene možnost brez prekinitve zajemanja celotne evidence odziva na incidente. Integrirani mobilni podatkovni modem tudi po želji pretaka oba toka kamere na daljavo na uporabniško določene naslove IP.

3. Redundanca, varnost in zanesljivost
Varnost je standardna. Fotokite ponuja orodje industrijskega razreda z vgrajeno redundanco pogona, moči in avtopilota. To zagotavlja ekipam za javno varnost zanesljivost in zanesljivost, ki jo potrebujejo v svojih vsakodnevnih orodjih, ki so kritična.

4. Nizek prag usposabljanja
Zaženite, letite in prizemljite Fotokite Sigma z enim pritiskom na gumb. Višino nadzirate z drsnikom na priloženi tablici, kot kamere in smer Fotokite pa nadzirate s preprostim dvojnim dotikom, da se zaskoči in centrira na cilj.

5. Neodvisno od GPS
Patentirana uporaba priveznega kabla omogoča letenje, neodvisno od GPS, in zagotavlja varno, zanesljivo in avtonomno delovanje v vsaki misiji. Nadaljnja uporaba Fotokiteove tehnologije edinstveno zagotavlja zmožnost zanesljivega spuščanja in pristajanja iz majhnih baznih postajah, ki iz dneva v dan temeljijo na vozilih.

Tehnični poudarki
1. Stopnja zaščite IP55
Zasnovano za zmogljivost in zanesljivost v vseh pogojih. Fotokite Sigma ima stopnjo zaščite IP55 in je pripravljena za uporabo, ko jo potrebujete, vključno v deževnih, snežnih in vetrovnih vremenskih razmerah.

2. Največja višina 45 m / 150 ft
Pri letenju do 45 m / 150 ft visoko, se situacijsko zavedanje po privezu posreduje zemeljski ekipi. Sistem vključuje samodejno zmanjšanje višine, če veter preseže prag za varno delovanje.

3. Napredne kamere
Dvojni infrardeči in RGB video pri šibki svetlobi se varno prenaša po privezu. Toplotna ločljivost videa je 320 x 256/30 sličic na sekundo, RGB video pri šibki svetlobi s 5-kratnim digitalnim zoomom pa 720p/30 sličic na sekundo.

4. Robustna zmogljivost vetra in inteligentna redundanca
Fotokite Sigma, izdelana za zmogljivost v težkih razmerah, deluje v vetru do 45 km/h / 25 vozlov. Za varnost in brezskrbnost je Fotokite Sigma izdelana s samodejnim zaznavanjem nevarnih vetrovnih razmer in bo samodejno prilagodila višino na varno delovno višino, tako da je lahko vzdrževanje postaje mogoče vzdrževati brez nadzora ali pilotiranja sistema.

5- Lahka in izdelana za zanesljivost
Bazna postaja Fotokite Sigma je izdelan z ultra lahkim 1,2 kg ogrodjem iz ogljikovih vlaken, ki zagotavlja robustno, vzdržljivo in prenosno rešitev

Konfiguracije
Sistem situacijskega zavedanja Fotokite Sigma je na voljo v 3 različnih konfiguracijah

1. Strešni kovček
Fotokite, ki je vgrajen neposredno na strešne nosilece ali na streho vozil javne varnosti, predstavlja prvo praktično orodje za vsakodnevno uporabo za zračno obveščanje.

2. Transportni kovček
Fotokite Sigma, pakirana v robustnem kovčku, pripravljenem za transport, je prilagodljiva rešitev, pripravljena za uporabo v različnih misijah, ekipah in vozilih.

3. Nosilec za predal
Fotokite, vgrajen v stranski prostor gasilskega ali poveljniškega vozila, postane sestavni del operacij poveljniške ekipe.

Tehnične lastnosti
TEHNIČNI PODATKI
Video

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se