Iskalnik življenja in gibanja RESQTEC LM1

POVEČAJTE MOŽNOST PREŽIVETJA
Če je človeško telo s srčnim utripom, ga bo Resqtec LM1 iskalnik življenja in gibanja zaznal. Celo negibno človeško telo je mogoče zaznati zaradi funkcije zaznavanja kardiopulmonalne funkcije. Zelo občutljiv sonarni sistem v kombinaciji z enostavno uporabo in jasnimi funkcijami na ročnem PAD-u poveča možnosti za reševanje.

Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Opis

ENOSTAVNO ZA UPORABO
S samo 4 jasnimi nastavitvami in preprostim sledenjem korakom lahko na svojem ročnem terminalu dobite zaznavanje in sledenje. S povezavo med terminalom in sonarjem nad 100 metrom imate veliko območje iskanja. Terminal je zaslon na dotik, sistem Android in ima vojaško zaščitno ohišje.

VISOKA OBČUTLJIVOST
Resqtec sledilnik življenja in gibanja (Life and motion tracer - LM1) odlikuje tehnologija Ultra Wide Band (UWB) z uporabo nano sekundnega elektromagnetnega impulza za zaznavanje preživelih, ki so še vedno zakopani pod ruševinami, npr. porušene zgradbe. Tudi v območjih z močnim hrupom, LM1 učinkovito zazna znake življenjska in položaje ter ne bo popustil na natančnosti.

VELIKA UČINKOVITOST
LM1 zazna kakršne koli vitalne znake skozi 50 cm debelo steno z razponom zaznave več kot 30 metrov, ko se telo premika in 25 metrov, kadar je oseba negibna in oddaja samo srčni utrip. Odlične nepredstavljive zmogljivosti s tem enostavnim sistemom.

VISOKA NATANČNOST
Resnična visoka natančnost 10 cm skozi 10 metrov ruševin. Pri iskanju in reševanju morate biti vedno prepričani, da se lahko zanesete na svojo opremo. Iskalnik življenja in gibanja vam zagotavlja natančnost, ki jo potrebujete med reševalno operacijo, da najdete tudi najmanjše kardiopulmonalne gibe celo negibnega človeškega telesa. Za najbolj temeljito analizo podatkov izberite med dvema zaslonoma zaznavanja (normalno ali valovno). Vsi podatki bodo posneti in se lahko predvajajo na ročnem terminalu v enostavnem “vmesniku za predvajanje”.

MAJHNA TEŽA SISTEMA
Celoten sistem je lahek in je sestavljen iz sonarskega gostitelja, ročnega terminala in dodatne opreme ter je shranjen skupaj z vsemi baterijami in polnilci v trdi zaščitni torbi s funkcijo vozička.

Tehnične lastnosti
TEHNIČNI PODATKI
Video

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se