Oljni skimmer DESMI MINI-MAX

DESMI MINI-MAX je samonastavljiv posnemalec, ki je sposoben zajeti široko paleto olj in izdelkov, ki plavajo na vodni površini, tudi če so onesnaženi z ostanki.

Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Opis

DESMI MINI-MAX je samonastavljiv posnemalec, ki je sposoben zajeti široko paleto olj in izdelkov, ki plavajo na vodni površini, tudi če so onesnaženi z ostanki.

Skimer MINI-MAX podjetja DESMI Ro-Clean uporablja prosto plavajočo ustnico in izpust za sesalno črpalko. Odvisno od vrste sesalne črpalke, ki se uporablja v kombinaciji z MINI-MAX, lahko kombinacija skimer / črpalka odda izpust pri pretokih tudi do 50 m3/h.

Glava posnemalca lahko sprejme trdne snovi s premerom do 2 cm (ko odstranite zaslon za smeti), ki preidejo neposredno v vakuumski rezervoar. Ta kombinacija je zato idealna za reke in močvirja v celinskih vodah, kjer je v olju lahko veliko plevela, trave in rastlinja.

Da bi povečali življenjsko dobo in zmanjšali težo skimmerja, so vsi sestavni deli izdelani iz nerjavečega jekla ali polipropilena. Mini-Max ima zelo majhen ugrez, zaradi česar je popoln posnemalec za obdelavo vode v plitvi vodi.

Vse zgoraj omenjene funkcije v kombinaciji s posnemalom MINI-MAX zagotavljajo lahek paket, ki lahko posname številne vrste olja in lahko učinkovito deluje v pristaniških in celinskih vodnih okoljih.

Za večjo vzdržljivost in odpornost na agresivne kemikalije lahko MINI-MAX dobite z Viton membrano.

Tehnični podatki:Premer / višinaTežaZmogljivost črpanjaPriklop za cevSpojke
cmkgm3/hinch-
MINI MAXI80 x 332230-503camlock, storz, ...


Tehnične lastnosti

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se