Črpalka za oljne skimmerje DESMI LOBE AL75

Črpalke DESMI Lobe so samosesalne črpalke s pozitivnim pomikom brez ventilov, ki lahko obdelujejo lahka in težka olja (za posebna težka olja prosimo pošljite povpraševnje), umazano vodo, brozge, izdelke iz naftne industrije, vključno z nekaterimi bolj viskoznimi tekočinami in ne-turbulentnim pretok.

Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Opis

Črpalke DESMI Lobe so samosesalne črpalke s pozitivnim pomikom brez ventilov, ki lahko obdelujejo lahka in težka olja (za posebna težka olja prosimo pošljite povpraševanje), umazano vodo, brozge, izdelke iz naftne industrije, vključno z nekaterimi bolj viskoznimi tekočinami in ne-turbulentnim pretok.

Enakomerno vrtenje rotorskega para ustvarja podtlak na sesalni strani črpalke, ki ga lahko določimo s smerjo vrtenja pogona. Ta vakuum potegne tekočino v črpalno komoro. Z nadaljnjim vrtenjem se črpani medij prenaša mimo stene črpalke v območje tlaka. Rotor temelji na paru ravnih rež, ki omogočata maksimalno ravnanje z umazanijo. Ko rotor miruje, se črpalka skoraj popolnoma zapre. Črpalko DESMI Lobe je poleg tega zelo enostavno vzdrževati ali po potrebi popraviti.

DESMI Lobe Pump AL75 je izdelana v oranžnem RAL 2008 prevlečenem jeklenem okvirju in ga poganja Hatzov dizelski motor. Vse nameščeno v prenosnem / dvokolesnem vozičku.

Opomba: Dizelski motor Hatz 1B40 naj bi obratoval z največ 3.200 obr/min. Z prestavnim razmerjem 4,39 to omogoča, da črpalka AL75 deluje pri 730 obr/min.

Tehnični podatki:DimenzijeTežaMax. pretokMax. tlakSesalna višinaPrehod trdih delcevPriklopSpojkeZagon
cmkgm3/hbarmmminch--
ELEKTRO115 x 69 x 691303058253camlock, storz, ...400V, 50Hz
DIZEL115 x 69 x 691473058253camlock, storz, ...elektro in ročni


Tehnične lastnosti

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se