Oljni skimmer DESMI TERMITE

DESMI TERMITE je samonastavljiv posnemalec, ki je sposoben zajeti široko paleto olj in izdelkov, ki plavajo na vodni površini, tudi če so onesnaženi z ostanki.

Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Opis

DESMI TERMITE je samonastavljiv posnemalec, ki je sposoben zajeti široko paleto olj in izdelkov, ki plavajo na vodni površini, tudi če so onesnaženi z ostanki.

Skimmer TERMITE podjetja DESMI Ro-Clean uporablja enako veliko prosto plavajočo ustnico kot preizkušeni večji posnemalec DESMI TERMINATOR. Termite lahko dobite z integrirano vertikalno vijačno črpalko DOP-160 ali kot sesalni posnemalec z izhodom za sesalno črpalko. Črpalka DOP-160 s hidravličnim pogonom lahko dovaja produkte izpustov s pretokom do 30 m3/h.

Da bi povečali življenjsko dobo in zmanjšali težo skimmerja, so vsi sestavni deli izdelani iz morskega aluminija, nerjavečega jekla ali polipropilena. Ima tudi eno dvižno točko. Pod vodno črto je vlečna točka in cevni priključki za lažjo in prožnejšo uporabo.

TERMITE ima zelo majhen ugrez, zaradi česar je popoln posnemalec za obdelavo vode v plitvih vodah.

Visoko razmerje vzgona in teže skimmerja in njegova majhna vztrajnostna masa zagotavljata odlične lastnosti ohranjanja morja.

Vse zgoraj omenjene funkcije v kombinaciji s posnemalom TERMITE zagotavljajo lahek paket, ki lahko posname in prenaša številne vrste olja ter učinkovito deluje v odprtih vodah, pristaniščih, obalnih vodah in celinskih vodah.

Tehnični podatki:Premer / višinaTežaZmogljivost črpanjaPriklop za cevSpojke
cmkgm3/hinch-
TERMITE1.570 x 1.7495303camlock, storz, ...Tehnične lastnosti

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se