Reševalna vskočna blazina SONMEZ SMZ 20

Reševalna vskočna blazina SMZ 20 za reševanje iz max. višine 20 metrov. Hitra postavitev s samo dvema osebama in napihovanje z dvema tlačnima posodima. Ponovno postavitev po skoku je samo 10 sekund.
Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Opis

Reševalna zračna blazina se uporablja v izrednih razmerah za reševanje ljudi iz visokih zgradb in podobnih objektov. Njena enostavna namestitev in praktičnost prinašata prednost človeškemu življenju v kritičnih časih, ko so sekunde zelo pomembne.

Vskočna blazina je izdelana iz materiala, ki je vodoodporen, ognjevaren, proti kislinski in zelo trpežen proti obrabi in trganju. Je popolnoma zanesljiv in trpežen. Vskočna postelja z varnostnim namenom se lahko v nekaj sekundah napihne z zrakom, preko cevi ne da bi pri tem potrebovali elektriko in črpalko. Lahko se uporablja med vajami in gašenjem požara.

Enostavno za postavitev in pospravljanje, hitro lahko spremenite mesto uporabe in dostaviti na območje nesreče. Izdelan je tako, da ima odsevne trakove, ki jih je mogoče prepoznati z višine v nočnem in temnem okolju ter pripomore k ciljnemu fokusiranju osebe, ki bo skočila. Odkrijte naše izdelke, ki so zasnovani po svetovnih standardih s tehnologijo in znanjem Sonmez.

Tehnični podatki:
- število oseb za postavitev: 2 osebi
- dimenzije: 4 x 4 x 2 m
- površina postavitve: 4,5 x 4,5 m
- teža (vključno z tlačno posodo in priborom): 82 kg
- delovni tlak: 0,3 bar
- čas napihovanja: 40 sek
- čas ponovnega napihovanja: 10 sek
- max. višina reševanja: 20 m

Tehnične lastnosti
Video

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se