Škarje Resqtec G6W - FR (30º zamaknjene čeljusti)

Hidravlične reševalne škarje Resqtec G serija, z optimiziranim delovanjem pri 350 barov, vam zagotavljajo ves nadzor, ki ga potrebujete za varno opravljanje svojega dela. Hitreje bodo šle skozi upor [material] z rezervno zmogljivostjo. Prav tako zato manj obremenjuje komponente in rezila orodja, in s tem zmanjšujete tveganje za zlom rezil.

Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Opis

Lažji, manjši, močnejši. Vsi rezalnike serije G so opremljeni  sistemom »350 bar«, kar pomeni, da zagotavljajo najboljšo možno kontrolo med vašim delom. Hitro in učinkovito rezanje različnih materialov z sistemom »350 bar« podaljšuje življenjsko dobo rezil. 

Lažja orodja, manjše dimenzije, večje zmogljivosti. Z znanjem in najnovejšimi tehnologijami in materiali se je rodila nova generacija hidravličnih reševalnih škarij.

Reševalna orodja se uporabljajo v najrazličnejših reševalnih akcijah, pri katerih se soočajo z več trdnimi materiali in konstrukcijami. Pri rezanju se morate za optimalno delovanje približati osrednjemu sorniku.

Rezila:
Zasnova rezil oz čeljusti močno vpliva na zmogljivosti reševalnih škarij. Rezila preoblikujejo moč (silo), ustvarjeno v orodju, in na kakšen način reže veliko različnih materialov.
- A rezilo: Vrhunska zmogljivost rezanja. Reže v fazah in tako zagotavlja največjo zmogljivost. 
- W rezilo: Optimalno rezilo za rezanje vozil. Široka odprtina potegne material do osrednjega vijaka, kjer je sila največja.
- C rezilo: Kombinacija značilnosti rezila A in W v enem edinstvenem dizajnu rezila predstavlja najučinkovitejšo rezanje.  

Tehnični podatki:
- dimenzije: 784 x 318 x 235 mm 
- operativna teža: 14,4 kg
- max. rezalno odpiranje: 197 mm
- max. rezalna moč: 1.283 kN / 131 tone
- zamaknjen kot čeljusti: 30º

350 BAR - Optimizacija delovnega tlaka
Doseganje največje sile z uporabo sistema »Optimized 350 bar« traja veliko manj časa; bolje prodre skozi upor [material], sistem je izjemno hiter in daje optimalen nadzor med delom, kjer šteje vsaka sekunda. Dva dejavnika omejujeta hidravlične sisteme: stiskanje in toplota. Ker je stiskanje tekočine pri sistemu Optimized 350bar manjše kot pri ostalih navadnih sistemih je tudi bolj varno.

EWO - Optimizacija teže
Reševalno orodje se večinoma nosi ročno in je težko. Raziskave kažejo, da skoraj 60% poškodb reševalca povzroči ročna uporaba reševalnega orodja med reševalnimi akcijami. Reševalno orodje se uporablja pod časovnim pritiskom v ekstremnih situacijah, zato je zasnova orodja izredno pomembna. Ergonomska optimizacija teže (EWO) zagotavlja majhno operativno težo, enostavno uporabo in varnejše delovanje vašega reševalnega orodja.

NEO1 - trajnostna tehnologija spajanja
Priklopni sistem, ki omogoča stopinjski zasuk 360 in pomeni, da se vam cevi ne bodo več zapletle. Sistem hitrega preklopa predstavlja naslednjo inovacijo podjetja Resqtec, saj z njim prihranite čas, hitro čiščenje sponke pa omogoča delo tudi v blatnih in izredno mrzlih situacijah. Spajanje se lahko izvaja pod tlakom.

Tehnične lastnosti

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se