Protipoplavna zaščita

Protipoplavna zaščita je vsak dan bolj pomembna. Klimatske spremembe in 100 letne vode, ki se v zadnjem času pojavljajo vsaki nekaj let, zahtevajo uporabno in kakovostno protipoplavno opremo. V podjetju Prosafe, se trudimo, da vam lahko ponudimo čim širši spekter različne opreme za reševanje ob poplavah. Seveda ni vsaka protipoplavna zaščita primerna za vsako poplavo, zato smo v naš prodajni program dodali opremo od najmanjše do največje poplave.

FloodStop in FloodBlock
Floodstop protipoplavna oprema, izredno kakovostnega proizvajalca Fluvial Innovations is Anglije, nudi protipoplavno zaščito za poplave do višine 0,9 m. Enostavnost sestavljivega sistema s pomočjo povezovalnih in kotnih elementov nam nudi izdelavo protipoplavne zaščite v skoraj neomejenih dolžinah. Kotni elementi pa nam omogočajo do 90 stopinjske kote in odlično tesnjenje na stene objektov. Vsi elementi so izredno lahki in se postavijo lahko samo z eno ali dvema osebama. Odprtine na dnu protipoplavnih elementov nam  omogočajo, da se voda v njih nabira istočasno z višino poplavne vode. Kaj to pomeni? Položimo prazne elemente in jih med seboj povežemo, ko narašča poplavna voda, poplavna voda istočasno polni prazne elemente do vrha. Imamo več vrst elementov glede na višino in sicer: 0,5, 0,65 in 0,9 m, dolžina elementa pa je 1 m. 

FloodFence
Protipoplavna oprema v primerih hitrega poplavljanja in tudi med gradbenimi deli lahko uporabimo protipoplavno opremo imenovano FloodFence. Hitro postavljiva protipoplavna oprema nam omogoča preusmeritev toka vode, tako ob poplavah kot tudi v potokih in rekah. Med seboj se elementi sestavljajo in so opremljeni z posebnimi tesnili.

Floodgate
Za osebno zaščito objekta hiše z protipoplavno zaščito pa nudimo Floodgate sistem za zaščito vrat pred vdorom vode v objekt. Na voljo so različne širine, do višine 1 m, postavimo pa jo samo z enim ključem. Hitro in enostavno. Za širša vrat, kot so npr. garažna pa nudimo steberni sistem, pri katerem se posamezni elementi med seboj povezujejo.

Protipoplavna oprema pa je širši pojem. Med vsem moramo poskrbeti za svojo osebno varnost, zato nudimo tudi škornje, visoke škornje, reševalne jopiče in še več ostale opreme. Za manjše poplave in poplave doma smo vam izdelali komplete, prav tako pa nudimo tudi protipoplavne vreče in črevesa oz balone.

Preberite več

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se