Protipoplavna zaščita RAPID

Spopadite se s poplavami z Rapid-om, vodilnim italijanskim proizvajalcem protipoplavnih tehnologij.

Zahvaljujoč inovativnim rešitvam, kot so pregrade, zaščite pred škropljenjem, vrata, okna in celo bazeni, bo vaša lastnina varna pred poplavami zaradi nenehnega deževja ali poplavami zaradi poplavljanja rek. Aplikacijo smo naredili preprosto in hitro, hkrati pa zagotavljamo konkurenčne stroške. Izberite Rapid in zaščitite svoj dom s preizkušenimi in certificiranimi izdelki, priznanimi po vsem svetu!

Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Opis

Palegrino nudi več tipov protipoplavne zaščite glede na namen in sicer:

CLICK

Najhitrejši, medtem ko ga ustavljate nanj pritiskate, predviden čas? 2 sekundi. Varni, rahlo štrleči stranski profili zagotavljajo odlično vodotesnost.

MODERNA

Edini! Tako brez stranskih profilov* kot tudi kompresije brez neprijetnih in trdih klikov, preprosto zahvaljujoč svojemu inovativnemu patentu.

MODERNA CUT

Idealno za nujne primere ali za DIY, naročite ga, vzamete mere na licu mesta in ga, če želite, vedno odrežete. Vedno brez stranskih profilov* in brez ostrih in neprijetnih sunkov.

CLOSE

Odprite in zaprite, ko želite!
Vrata. Oba s profilom praga, prilagojenim pravilom za invalide in primerna za vozila, ter možnost zaklepanja.

FULL

V trenutku zapri vse!
Za vrata in okna ali rešetke za kletne odprtine.

GATE

Vrata, ki jih ni bilo!
Z invalidskim pravilom prilagojen pragovni profil, po potrebi tudi vgradnja vrat.

MODI

Pregrada iz profilov, ki jih je mogoče zložiti. Idealen za zaščito ozkih in visokih prehodov, pri čemer daje prednost lahkotnosti vstavljanja kot posameznim elementom. Lahko se zaklene s ključavnicami, da prepreči neželeno odstranitev. Običajno shranjevanje v času neuporabe na nosilcih omogoča, da ne zamašite podporne stene.

MODU

Zložljiva pregrada. Pravi modularni nasip, popoln zaveznik v najtežjih situacijah. Idealen za zaščito podzemnih garaž, kanalov, pristaniških območij, vodnih poti; lahko ga shranite na majhnem prostoru, na primer postavite na police. Lahko se zapre s ključavnico. Prava inovacija, hiter in enostaven za manevriranje.

Tehnične lastnosti
Video

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se