Protipoplavna zaščita TEMPO-DAM

TEMPO-DAM HITRO, MOČNO VARNO in STABILNO!

Protipoplavna zaščita TEMPO-DAM® je hitra, močna in najbolj stabilna možnost pri izbiri začasnega jeza iz tarpaulina.
TEMPO-DAM jez ni podoben drugim trikotnim jezom iz ponjav. Je izboljšan in zasnovan za izjemne vremenske vplive in nudi izjemno stabilnost. Imajo 15 let izkušenj (2008) v poplavni industriji in 8 let izkušenj (2015) s to vrsto jezu.

Jez je bil testiran v objektu Wavetest v DHI v Hørsholmu na Danskem.

Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Opis

Ključne prednosti protipoplavne zaščite TEMPO-DAM®:
- TEMPO-DAM je danska kakovost in iznajdljivost.
- TEMPO-DAM je dokumentiran kot najbolj stabilen trikotni jez, narejen iz ponjave. Konkurenčni izdelki potrebujejo vreče in tesnila pod sprednjim delom, da zdržijo valove.
- TEMPO-DAM lahko zdrži valove in veter, če izberete ekstremno vremensko različico.
- Materiali so prvi razred, predvsem pa je najbolje, kar lahko dobite je visokotehnološka tekalna plast. Tekalna plast je najpomembnejša sestavina v celotnem jezu in nihče, ki ga poznamo, nima te, verjetno zato, ker je 30-krat dražja od običajne visokokakovostne tekalne plasti.
- Velcro spoji so bolj tesni.
- Za ekstremne vremenske različice imamo različne dodatne varnostne funkcije.
- V skladu z našimi garancijskimi pogoji dobavljamo 2 -letno garancijo za proizvodne napake.

Primerjava TEMPO-DAM® z drugimi sistemi zaščite poplav.
- TEMPO-DAM ne izgubi tlaka in tvega, da postane nestabilen, če se prebije, kot cevni sistemi. To bi lahko povzročilo katastrofalni dogodek.
- Sistemi vodne cevi tvegajo, da postanejo nestabilni, če se raven vode dvigne nad 70% celotne višine vodne cevi, ker je tlak poplavne vode večji od trenja cevi.
- TEMPO-Dam nima te težave. Poplavna voda lahko preliva jezu in še vedno bo ostala stabilna.
- Različni drugi sistemi zahtevajo daljši odzivni čas in več delovne sile za vzpostavitev. TEMPO-DAM protipoplavno zaščito lahko v hitrosti postavitve premaga vse druge vrste sistemov. Kolikor vemo, je neprimerljivo!

Kako deluje?
- TEMPO-DAM® je trikotna pregrada iz ponjave, ki jo je mogoče povezati, da ustvarite zelo dolg začasni jez.
- Deluje z vodo, ki teče na pregrado, napolni in dvigne trikotni del pregrade s silo vode. Teža vode pritisne pregrado na tla in prepreči, da bi se pregrada premikala / drsala / potiskala voda.
- Primer z jezom T80:
  * Voda tehta približno 1.000 kg na kubični meter. TEMPO-DAM ® T80 z višino zadrževanja 80 cm ima 2.150 kg vode na 1 meter ovire, ko je popolnoma polna.
  * Približno polovico obremenitve 2,150 kg vode se lahko s trenjem prenese na tla, tako da je sila, ki jo lahko pregrada zdrži v optimalnih pogojih, približno 1,100 kg.
  * Statična / še vedno voda bo poskušala pregrado potisniti s 400 kg sile, v valovih pa bo sila približno dvojna. Zdaj pogoji nikoli niso optimalni, zato potrebuje vsak del varnostno redundanco oz presežek, ki ga lahko dobimo, in to je oblikovalska osnova, ki smo jo zgradili z TEMPO-DAM®.
  * Običajni trikotni jezovi ne bodo mogli zdržati valov in včasih ne morejo niti vode. To je zato, ker bo voda pod pregrado preklicala razliko v tlaku in povzročila, da pregrada izgubi količino balasta, ki jo lahko pregrada uporabi za stabilnost. TEMPO-DAM® nima te težave.

OPOZORILO:
TEMPO-DAM ® ima edinstveno konstrukcijo, ki zagotavlja zelo visoko stabilnost in uporaba drugih jezov v tukaj omenjenih pogojih lahko in bo verjetno vodila do katastrofalnih rezultatov.

Hitrost postavitve
- TEMPO-DAM® je eden najhitrejših mobilnih jezov na svetu. Hitrost postavljanja je med 1-5 km/uro.
- Jezove lahko ročno razvijate enega za drugim in jih povežemo v en dolgi jez.
- Jezove je mogoče povezati in predpakirati v "zaboju za hitro postavljanje". Zaradi tega je namestitev veliko hitrejša, ker čas priprave pred poplavo uporabljate in le porabite čas, da jo položite na mestu.

Tehnične lastnosti
Tehnični podatki
Video

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se