Škarje Resqtec G serija

Hidravlične reševalne škarje RESQTEC za reševanje in posredovanje pri nesrečah združujejo inovativno tehnologijo in leta izkušenj posredovanja na terenu. Hidravlične škarje proizvajalca Resqtec so lažje in manjše od drugih reševalnih škarij za tehnično posredovanje a vendar so izjemno močne. Prav moč škarij Resqtec je tista odlika, ki jih postavlja v sam vrh opreme za tehnično posredovanje. Hidravlični sistem škarij je opremljen s sistemom »Optimized350bar« in NEO1 tehnologijo, ki zagotavlja najboljšo možno kontrolo med delom. Hitrost in učinkovitost rezanja različnih materialov se z sistemom hidravlike »Optimized 350bar« močno poveča. NEO1 tehnologija pa zagotavlja hitro, enostavno uporabo, priročnost in varnost med delom.  

Različne oblike rezil
G serija reševalnih škarij je opremljena z različnimi oblikami rezil za največjo možno učinkovitost. Podjetje Resqtec vlaga v raziskave in testiranja in rezultat tega so najboljše možne oblike škarij za uporabo v različnih situacijah reševanja. Opremljene so z različnimi oblikami rezil: rezilo A, rezilo W in rezilo C. Vsako od teh rezil ima posebno obliko, kar zagotavlja optimalno uspešnost uporabe pri rezanju različnih materialov. Na naši spletni strani »Prosafe.si« si lahko ogledate široko ponudbo škarij G serije in izberete prave za vaše potrebe. 

Zanesljivost in enostavna, varna uporaba
Tehnično orodje največkrat uporabljamo v izjemno stresnih situacijah. Prav takrat je izjemno pomembno, da je orodje kvalitetno, enostavno za uporabo in predvsem varno tako za reševalce kot za poškodovance. Hidravlično orodje Resqutec je rezultat dolgoletnih izkušenj gasilcev, testiranj in nove, inovativne tehnologije. Uporaba kvalitetnih škarij močno olajša posredovanje pri vsaki nesreči in omogoča hitro in varno reševanje. 

Vsestranske in priročne zahvaljujoč sistemoma »Optimized 350bar in NEO1
Hidravlične reševalne škarje proizvajalca Resqtec so primerne za delo v vsakem vremenu, saj so odporne na vodo in prah, so izredno trpežne in robustne. Zaradi inovativne tehnologije »Optimized 350bar« imajo izredno dolgo življenjsko dobo in potrebujejo minimalno vzdrževanje. Sistem »Optimized 350bar« zagotavlja visoko moč in hkrati popolno varnost pri uporabi vsega hidravličnega orodja. Prav tako so reševalne škarje opremljene z tehnologijo NEO1, kra vam omogoča izredno priročno in enostavno uporabo, hkrati pa zagotavlja varnost in poveča učinkovitost samega orodja. Tehnologija NEO1 omogoča izredno dostopnost do mesta posredovanja v vsaki situaciji in občutno olajša uporabo orodja. 

Hidravlične škarje Resqtec so prava izbira za vsako gasilsko enoto, več informacij in tehnični opis orodja pa si lahko odlegate na naši spletni strani »Prosafe.si«. 

Preberite več

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se