Kombinirano orodje Resqtec FX serija

Kombinirano reševalno orodje FX serije za rezanje in razpiranje vodilnega proizvajalca Resqtec je izjemno zmogljivo večnamensko orodje za tehnično posredovanje. Napredna tehnologija združuje visoko kakovostno rezanje in razpiranje v enem samem priročnem orodju. Kombinirano reševalno  orodje za rezanje in razpiranje FX Resqtec je prava izbira za vsako gasilsko enoto. 

Snemljive čeljusti 
FX kombinacija za rezanje in razpiranje je opremljena z izredno močnimi čeljustmi, ki omogočajo razpiranje še tako trdnega materiala. Čeljusti so enostavno snemljive. Ko čeljusti snamete se vaše FX razpiralo spremeni v izredno učinkovite škarje za tehnično posredovanje. Škarje vam zagotavljajo napredno tehnologijo rezil, enako kot pri škarjah serije G. Izredno močne vendar enostavne za uporabo so kombinirane reševalno orodje FX serije ene izmed najučinkovitejših na tržišču.

Optimized 350 bar
Kombinacija rezanja in razpiranja, ki se združuje v sistemu kombinirano reševalnega orodja FX serije proizvajalca Resqtec je opremljeno z inovativno tehnologijo Optimized 350 bar, ki omogoča nemoteno delovanje sistema rezanja in razpiranja skozi celoten proces tehničnega posredovanja. Kombinirana orodja pod visokim pritiskom rada zgubijo gonilno moč, kombinirano orodje FX pa po zaslugi sistema Optimized 350 bar moči nikakor ne zgubi. Boljši izkoristek moči je seveda odlična novica, vendar pa sistem Optimizet 350 bar predstavlja tudi veliko mero varnosti tako za reševalce kot za poškodovance v vseh vremenskih situacijah in pod še tako stresnimi pogoji. Varnost posredovalcev pri nesrečah je vedno na prvem mestu, ko pride do orodji proizvajalca Resqtec.

Raziskave in testiranja za še boljšo učinkovitost
Po obsežnih raziskavah in testih je bila rezalna in razpiralna moč kombiniranega orodja FX izjemno povečana. Tako se sedaj v kombiniranem  orodju za rezanje in razpiranje FX združujeta optimalna zmogljivost tako razpiranja kot rezanja. Snemljive čeljusti orodje takoj spremenijo iz škarij v razpiralo in obratno. Enostavno, hitro in varno - FX združuje najboljši dve orodji za tehnično posredovanje proizvajalca Resqtec. Novi, lažji materiali omogočajo lažjo uporabo orodja FX in predstavljajo inovacijo na področju kombiniranih orodji za tehnično posredovanje. 

Izjemno moč rezanja in razpiranja kombiniranega sistema FX proizvajalca Resqtec najdete na naši spletni strani »Prosafe.si«, kjer si lahko preberete tudi tehnične podrobnosti. Na voljo so vam različni modeli FX kombiniranega sistema in pa dodatki za nadgradnjo vašega FX kombiniranega orodja za tehnično posredovanje. 

Preberite več

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se