Kombinirano orodje Resqtec FX4 - DJ

Napredno. Vsak trenutek. Združite visoko zmogljivost rezanja in  razpiranja v enem samem večnamenskem reševalnem orodju Resqtec.

Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Opis

Resqtec FX kombinirano orodje za rezanje in razpiranje je opremljeno s čeljustmi, ki omogočajo, da jih preprosto snamete in tako orodje spremenite v posebne škarje. Ko se orodje pretvori v namenske škarje, vam zagotavlja napredno tehnologijo rezil, enako kot pri reševalnih škarjah serije G. 

Uporaba sistema »Optimized 350 bar« nudi znatno prednost kombiniranim orodjem. V primeru kombiniranih orodij pod visokim tlakom, se lahko zmanjša gonilna sila, sistem »Optimized 350 bar« pa omogoča nemoteno delovanje Resqtec FX kombiniranega orodja.  

Po obsežnih raziskavah sta bila moč razpiranja in rezanja povečana. Kombinirano orodje FX zdaj odlikujeta optimalna zmogljivost razpiranja in rezanja. Novi, lahki materiali in prednost delovnega tlaka 350 barov pa predstavlja utelešenje vsestranskosti.

Tehnični podatki:
- dimenzije: 764 x 236 x 221 mm 
- operativna teža: 11,8 kg
- max. rezalno odpiranje: 290 mm
- max. rezalna moč: 809 kN / 82,5 tone
- max. razpiralno odpiranje: 354 mm
- max. razpiralna moč: 121 - 1.200 kN / 13,4 - 122,3 tone
- max. vlečno odpiranje: 284 mm
- max. vlečna moč: 56,5 - 66,6 kN / 5,8 - 6,8 tone

350 BAR - Optimizacija delovnega tlaka
Doseganje največje sile z uporabo sistema »Optimized 350 bar« traja veliko manj časa; bolje prodre skozi upor [material], sistem je izjemno hiter in daje optimalen nadzor med delom, kjer šteje vsaka sekunda. Dva dejavnika omejujeta hidravlične sisteme: stiskanje in toplota. Ker je stiskanje tekočine pri sistemu Optimized 350bar manjše kot pri ostalih navadnih sistemih je tudi bolj varno.

EWO - Optimizacija teže
Reševalno orodje se večinoma nosi ročno in je težko. Raziskave kažejo, da skoraj 60% poškodb reševalca povzroči ročna uporaba reševalnega orodja med reševalnimi akcijami. Reševalno orodje se uporablja pod časovnim pritiskom v ekstremnih situacijah, zato je zasnova orodja izredno pomembna. Ergonomska optimizacija teže (EWO) zagotavlja majhno operativno težo, enostavno uporabo in varnejše delovanje vašega reševalnega orodja.

Tehnične lastnosti

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se