Cilinder Resqtec V2

Reševalni cilinder je bistveno orodje za reševanje. Ker je združljiv z orodjem Profix Max, cilinder serije V ponuja široko paleto možnosti uporabe. Z tem edinstvenim kompletom cilindrov V in dodatnega orodja Profix Max uspešno zaključite vsako reševalno akcijo.

Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Opis

Reševalni cilindri Resqtec so postali nepogrešljivo orodje za reševalne akcije. Izkušnje nam povedo, da veliko omejitev cilindrov povzroča ne toliko njegova moč, temveč nezmožnost prilagajanja različnim in zapletenim situacijam.

Zato smo našo serijo cilindrov V serije zasnovali tako, da je združljiva z drugo opremo Resqtec, kot je npr. Profix Max.
Možne so številne kombinacije in prilagoditve, vse namenjene za povečanje vaše učinkovitosti na terenu. Z našim intuitivnim zaklepanjem mehanizma vam ni potrebno uporabljati drugih zatičev, da bi lahko povezali različne komponente. Preprost pritisk in klik je dovolj, da je vaš cilinder popolnoma optimiziran in pripravljen za uporabo.

Z posebnim konektorjem je mogoče priključiti še en (teleskopski) cilinder. Ko načrtujemo novo opremo, ustvarimo orodje, ki ga lahko uporabimo v več različnih situacijah, ne glede na to, ali gre za odstranitev vozila, USAR reševanje ali posredovanje pri težjih nesrečah.

Rezultat inovativne tehnologije in združevanja komponent je manjše število različnih orodji in večja učinkovitost cilindra V serije, ki ga lahko uporabljate v vseh situacijah. 

Dodajte do 600 mm dodatne dolžine z dodajanjem podaljška in do 1400 mm dodatne dolžine če cilinder kombinirate z Profix Max. Če dodate Multi Swivel in Power Plate ima vaš cilinder dodaten oprijem in različne možnosti uporabe verig, zategovalnih trakov ali klinov za dodatno pritrditev. 

Z Ram adapterjem lahko dodate kateri koli nastavek Profix Max, da popolnoma prilagodite sprednje in zadnje čeljusti cilindra posebej za vaše potrebe.

Tehnični podatki:
- Dimenzije: 481 x 205 x 252 mm
- Max. iztegnjena dolžina: 788 mm
- Max. izteg: 307 + 18 mm
- Operativna teža: 10,6 kg
- Max. razpiralna moč: 112 kN / 11,5 tone

350 BAR - Optimizacija delovnega tlaka
Doseganje največje sile z uporabo sistema »Optimized 350 bar« traja veliko manj časa; bolje prodre skozi upor [material], sistem je izjemno hiter in daje optimalen nadzor med delom, kjer šteje vsaka sekunda. Dva dejavnika omejujeta hidravlične sisteme: stiskanje in toplota. Ker je stiskanje tekočine pri sistemu Optimized 350bar manjše kot pri ostalih navadnih sistemih je tudi bolj varno.

EWO - Optimizacija teže
Reševalno orodje se večinoma nosi ročno in je težko. Raziskave kažejo, da skoraj 60% poškodb reševalca povzroči ročna uporaba reševalnega orodja med reševalnimi akcijami. Reševalno orodje se uporablja pod časovnim pritiskom v ekstremnih situacijah, zato je zasnova orodja izredno pomembna. Ergonomska optimizacija teže (EWO) zagotavlja majhno operativno težo, enostavno uporabo in varnejše delovanje vašega reševalnega orodja.

NEO1 - trajnostna tehnologija spajanja
Priklopni sistem, ki omogoča stopinjski zasuk 360 in pomeni, da se vam cevi ne bodo več zapletle. Sistem hitrega preklopa predstavlja naslednjo inovacijo podjetja Resqtec, saj z njim prihranite čas, hitro čiščenje sponke pa omogoča delo tudi v blatnih in izredno mrzlih situacijah. Spajanje se lahko izvaja pod tlakom.

Tehnične lastnosti

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se