Cilindri Resqtec V serija

Ključno orodje pri posredovanju v nesrečah je reševalni cilinder. Cilinder serije V proizvajalca Resqtec je združljiv z orodjem Profi Max Resqtec in tako omogoča široko paleto možnosti tehničnega posredovanja. Reševalni cilinder serije V Resqtec v kombinaciji z dodatnim orodjem Profi Max omogoča uspešen zaključek vsake reševalne operacije. Različne kombinacije reševalnega cilindra z drugimi orodji in več možnosti nastavitve cilindra predstavlja še večjo učinkovitost in varnost.  

Prilagodljivost cilindrov je ključnega pomena
Reševalni cilindri so skozi leta razvoja učinkovitega posredovanja pri nesrečah postali nepogrešljivo orodje. Žal cilindre omejuje njihova neprilagodljivost. Moč cilindra ni vprašljiva, saj so vsi cilindri izredno močni, problem se pojavi pri prilagodljivosti cilindra različnim situacijam in terenom. Cilinder V je zasnovan tako, da je združljiv z drugimi orodji za tehnično reševanje proizvajalca Resqtec. Različne možne kombinacije orodja in njihove prilagoditve terenu in situacijam so postale nepogrešljive pri vsakem tehničnem posredovanju. Cilinder V serije predstavlja inovativno orodje za tehnično reševanje, ki je del nujne opreme vsake gasilske enote. 

Dodatna oprema za še večjo učinkovitost
Različni podaljški, ki se enostavno kombinirajo z reševalni cilindri serije V proizvajalca Resqtec še povečajo zmogljivost vašega orodja. Cilindru serije V lahko dodate podaljške vse do 1400mm, prav tako z kvalitetnimi dodatki Multi Swivel in Power Plate zagotovite vašemu cilindru V dodaten oprijem na spolzkih terenih z pomočjo verig, zategovalnih pasov ali klinov. Z RAM adapterjem lahko dodate kateri koli del združljive opreme Profix Max in tako vaš cilinder za tehnično posredovanje v nesrečah še dodatno nadgradite. Inovativna tehnologija in možnost dodajanja in kombinacije opreme je izjemnega pomena in tako vam proizvajalec Resqtec ponuja najboljše možne rešitve za tehnično posredovanje. 

Na naši spletni strani »Prosafe.si« najdete cilindre proizvajalca Resqtec, ki jih lahko kombinirate in nadgradite z dodatki Multi Swivel in Power Plate in tako še povečate zmogljivost vašega cilindra. Orodje za tehnično reševanje je osnova vsake enote za posredovanje v prometnih nesrečah zato je pomembno da je orodje kvalitetno in enostavno za uporabo, da ima dolgo življenjsko dobo in da je varno tako za udeležence v nesreči kot tudi za reševalce. Orodje za tehnično posredovanje proizvajalca Resqtec združuje vse zgoraj naštete elemente in je prava izbira za vsako gasilsko enoto. 

Preberite več

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se