Podporni sistem Resqtec Profix Max

RESQTEC Profix Max, stabilizacijski sistem z neprimerljivo zmogljivostjo, a enostaven in varen za uporabo. Zahvaljujoč edinstvenemu samodejnemu zaklepanju lahko Profix uporabite tudi kot oporo pri dvigovanju, stabilizaciji, premikanju in kopanju. Samo izvlecite in deluje na kateri koli višini. Vsak milimeter je zavarovan. Preprosto razširljiv z podaljški EX.

Lahko se upravlja s stisnjenim zrakom ali ročno. Kontrolniki in povezave so nameščene tako, da so vedno na dosegu roke. Profix Max lahko uporabljate tudi obrnjen na glavo. Spremenljivi nastavki zagotavljajo neskončne možnosti uporabe.

Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Opis

Najmočnejša tehnologija dvigovanja
Profix Max Resqtec je integrirana in enostavna naprava za zaščito in reševanje z zmogljivostjo 15 ton nosilnosti z varnostnim faktorjem 4:1. Z orodjem Profi Max lahko upravljate ročno, pnevmatsko in celo hidravlično (v kombinaciji z cilindrom). Z le nekaj dodatne opreme so zmožnosti Profi Max tako rekoč neomejene.
Uporabite ga za podporo raznih zgradb in struktur, podporo za jarke, stabilizacijo in dviganje. Profix Max je zmogljivo in vsestransko orodje vsake reševalne ekipe.

Profix Max je teleskopsko grajen in omogoča samodejno mehansko zaklepanje v katerem koli položaju za lažjo uporabo in upravljanje. 

Sistem samodejnega zaklepanja Profix Max olajša stabilizacijo vsakega bremena. Dodajanje pnevmatske funkcije Profix Max omogoča, da delo v nevarnem območju tik pod tovorom ni več potrebno tako, da vsak reševalec lahko varno upravlja z podpornim sistemom. 

Prednosti Profi Max naprave: 
- 15 ton nosilnosti pri varnostnem faktorju 4:1
- konstrukcijska, jarkovna, stabilizacijska in dvižna podpora
- nekaj opornikov + razširitve = neomejeno število aplikacij
- pnevmatsko in mehansko delovanje

Z nastavkom Multi in osnovno ploščo Power Plate je vaš Profix Max opremljen z dodatnim oprijemom in novimi možnostmi za trdno pritrditev z verigami, trakovi ali klini. Oznake višine zagotavljajo, da med postopkom dvigovanja ni presežena največja višina.

Tehnične lastnosti
Tehnični podatki

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se