Podaljški za Podporni sistem Resqtec Profix Max

Podaljški EX omogočajo podaljšanje višine podpor Profix Max do 5,2 m. Na vsako podporo PX-M je mogoče pritrditi do dva podaljška. Preprost klik nanjo olajša rokovanje. EX se seveda lahko uporablja tudi na reševalnih chidravličnih cilindrih RESQTEC serije V.
Pošljite povpraševanje
Priljubljeno
Dodajte na seznam želja
Podobni izdelki
Opis

Najmočnejša tehnologija dvigovanja
Profix Max Resqtec je integrirana in enostavna naprava za zaščito in reševanje z zmogljivostjo 15 ton nosilnosti z varnostnim faktorjem 4:1. Z orodjem Profi Max lahko upravljate ročno, pnevmatsko in celo hidravlično (v kombinaciji z cilindom). Z le nekaj dodatne opreme so zmožnosti Profi Max tako rekoč neomejene.
Uporabite ga za podporo raznih zgradb in struktur, podporo za jarke, stabilizacijo in dviganje. Profix Max je zmogljivo in vsestransko orodje vsake reševalne ekipe.

Profix Max je teleskopsko grajen in omogoča samodejno mehansko zaklepanje v katerem koli položaju za lažjo uporabo in upravljanje. 

Sistem samodejnega zaklepanja Profix Max olajša stabilizacijo vsakega bremena. Dodajanje pnevmatske funkcije Profix Max omogoča, da delo v nevarnem območju tik pod tovorom ni več potrebno tako, da vsak reševalec lahko varno upravlja z podpornim sistemom. 

Prednosti Profi Max naprave: 
- 15 ton nosilnosti pri varnostnem faktorju 4:1
- konstrukcijska, jarkovna, stabilizacijska in dvižna podpora
- nekaj opornikov + razširitve = neomejeno število aplikacij
- pnevmatsko in mehansko delovanje

Z nastavkom Multi in osnovno ploščo Power Plate je vaš Profix Max opremljen z dodatnim oprijemom in novimi možnostmi za trdno pritrditev z verigami, trakovi ali klini. Oznake višine zagotavljajo, da med postopkom dvigovanja ni presežena največja višina.

Tehnične lastnosti
Tehnični podatki

Meni

Nastavitve

Delite

Create a free account to save loved items.

Prijavite se

Create a free account to use wishlists.

Prijavite se